Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Röke IBK P00
9 - 3
IBK Landskrona IBK
Röke IBK P009 - 3IBK Landskrona IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 oktober, 14:45
Plats:Tyrs Hovs Sportcentra
Serie:Pantamera Pojkar A (P01) Lätt   Tabell >>
Samling:13:45, Tyrs Hov Sportcentra
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej,

På söndag är det dags för seriepremiär och ni som fått detta mail är uttagna i truppen. Detta så klart förutsatt att medlemsavgiften är betald. Vi kommer att stämma av den med kansliet på fredag eftermiddag.

Vi ses på plats på Tyrs Hov i Tyringe kl. 13:45. Ta med både svart och vitt matchställ samt kläder för promenad utomhus så att vi har frisk luft i lungorna innan vi äntrar planen.

Det ska bli riktigt skoj att sparka igång seriespelet. Nu kör vi, gubbar!
Trupp:#2 Jakob Cedergren
#2 Markus Cedergren
#5 Kasper Persson
#7 Isak Winde
#10 Melker Weberberger
#13 Filip Zellen
#16 Julius Lindberg
#27 Anton Johannesson
#27 Arvid Persson
#36 Jesper Ramneskog
#39 Linus Klinteberg
#44 Oliver Jönsson
#51 Oscar Westin
#71 Liam Larsson
#89 Felix Persson
#90 Robin Cronqvist
#91 Alexander Persson
Tufft för P16 i seriepremiären
2017-10-02 10:37
Foto: Cathrin Cronqvist
P16 hade igår seriepremiär borta mot Röke i Tyrs Hovs Sportcentra. Det blev en tuff tillställning som vi ska prata om på kvällens träning men sen lägger bakom oss och går vidare.

Vi kom taggade och väl förberedda till match efter en bra träningsvecka med högt tempo och spelsugna killar. Tyvärr stod vi på hälarna och kanske en smula nervösa vilket gjorde att Röke fick göra två den första minuten. Snacka om mardrömsstart! Därefter täpper vi till spelet och kommer in i matchen men tyvärr blir det en match som rycks sönder av en massa utvisningar och alltför hårt spel.

 

Den andra perioden fortsätter som den första om än inte med tidigare baklängesmål. Rökes gjorde ytterligare två mål i mittenakten och det ena i ett av våra pp vilket så klart är extra tungt.

 

I den tredje perioden reducerar vi två gånger och vi får in efterlängtad energi i laget. Härligt att Melker fick göra mål i sin första match för oss. Tyvärr lyckas vi inte rida vidare på vågen utan släpper istället in en drös mål i tredje. En av våra gemensamma målsättningar för säsongen är att bli tightare bakåt och där har vi en del att arbeta med.

 

Det här var en premiär som vi snabbt lägger bakom oss för att gå vidare. Den här veckan spelar vi första hemmamatch för säsongen och det gör vi i Landskrona Idrottshall på lördag eftermiddag då FBC Engelholm kommer på besök.

 

Matchfakta här.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer