Seger mot Röke IBK för damlaget.
2017-09-18 12:54
Starka! Bild: Express-Bild

Träningsmatchen borta mot seriekollegan Röke IBK slutade med en 3-1 vinst.

Vi startade matchen klart bäst och borde gjort mål på de chanser vi skapar. Sedan blir vi lite för försiktiga och Röke kom in i matchen ordentligt. Röke får snurra runt vårt mål hade ett par vassa lägen men Sara Johnsson spela stabilt i målet.

Röke tog också ledningen i början på andra perioden där vi inte var på tårna riktigt. Lite justeringar i laget, vilket gjorde att vi tog över matchen , Felicia Pettersson kvitterade och vi hade 1-1 inför 3e perioden.

Det kändes som det bra go i laget och vi hade bra tryck framåt. Sofia Nilsson gav Falcons ledningen i inledningen av perioden . Minuterna senare var det Lejla Dedovic som sköt in 3-1.

Därefter släppte vi aldrig in Röke i matchen igen utan vi hade ett bra tryck framåt hela perioden. Dock stack Röke upp i en kontring som resulterade i ett straffslag med någon minut kvar, Sara Johnsson räddade.

Som helhet en godkänd insats av tjejerna. Att önska är så klart att målen börja ticka in med tanke på chanserna vi skapar annars ser det bra ut inför premiären om 2 veckor.

Damlaget spelar nästa träningsmatch hemma i Borstahusens IH på lördag den 23/9 kl 12.00 mot IBK Puma. Hjärtligt välkomna då!