Damlaget avslutade träningsläger med match mot FC Helsingborg.
2018-09-19 09:55
Seger för damlaget mot FC Helsingborg!
Damlaget har haft träningsläger i helgen och det hela avslutades med match i Skånemästerskapen mot FC Helsingborg hemma.

Vi starta matchen bra, hade ett stabilt spel inledningsvis och Hanna Johansson gav Falcons en 2 måls ledning efter halva perioden.

Sedan börja FCH äta sig in i matchen och reducerade till 2-1 som även var paus resultatet.

I den 2a perioden var det sämre kvalitet på innebandyn med mycket böljade spel och utan struktur, FCH kvitterade och båda lagen skapade ett par fina chanser. 2-2 inför sista perioden.

Kvalitén blev inte bättre i den sista perioden, lagen byta chanser med varandra i en svängig match.

Det var FCH som tog ledningen i matchen i inledningen av 3e perioden.

Falcons tjejerna svarade och Linnea Selmerhage kvitterade till 3-3 i power play.

Det var även Falcons som fick sista ordet då Felicia Pettersson skickade in 4-3 med mindre än 2 minuter kvar att spela, vilket också blev slutresultatet.

Jag tycker inte det var en bra match från vår sida, men tjejerna var ganska slitna då vi tränat hela helgen och orka inte riktigt behålla en bra kvalitet i spelet. Starkt att gå i mål med en vinst ändå.

Nu väntar Munka-Ljungby Akademin i den avslutande matchen i Skånemästerskapens gruppspel. Den spelas idag onsdag den 19-sep kl 20.00 i Borstahusens IH. Hjärtligt välkomna!