Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Premiär för H4
2015-09-24 10:25

På fredag är det dags för SST NET Falcons senaste tillskott på seniornivån, nämligen H4-laget att spela sin historiska första match. Laget börjar med en svår bortamatch fredag kväll mot Lönsboda klockan 19.30.


Försäsongen har gått åt att samla ihop spelare till laget och till att börja med träningarna för laget bedrivits tillsammans med SST NET Falcons HJ18.


Vi tycker nu att vi har fått ihop ett väldigt bra gäng bestående av gamla och även några nya spelare som har bildat en stark kärna som vi kan bygga på. Till en början är det tänkt att låna in spelare från SST NET Falcons J-lag vid behov, men målet är så klart att vi skall kunna få ihop en egen trupp på omkring 15 spelare. Vi har i dagsläget 12 spelare som är igång och tränar flitigt.


Inför seriepremiären så har vi tyvärr några återbud pga jobb, men vi har fyllt upp med några av våra duktiga juniorer så det skall inte märkas på något sätt.


Hela laget och serien är en helt ny och spännande upplevelse för både oss ledare och även för många av spelarna, så vi ser verkligen fram emot en spännande säsong med en massa nya och trevliga hallar, lag och upplevelser. Vi ses i hallarna!


H4-tränarna 

 
Sponsorer