Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Landskrona Falcons H4 siktar mot topp tre.
2019-09-11 15:25
Pontus Nielsen, ny tränare i Landskrona Falcons H4.

Säsongsstart börjar närma sig och vi ska nu ta tempen på klubbens herrlag i Div 4.


Ny tränare för denna säsong är Pontus Nielsen. Pontus har varit i klubben sen barnsben och har Falcons i blodet. I ledarstaben ingår även Jonas Delin.


Vi fick en pratstund med den nya tränaren.


Tjena Pontus! Hur ser du på din nya roll?

Tjena, Jättekul och få frågan först och främst om att få ta över mitt ``egna`` lag som jag har spelat sedan vi startade ett H4 lag för ett antal säsonger sedan. Känner alla spelare in och utantill så det känns väldigt bra. Jag har ju även varit i ledarstaben i JAS en säsong tidigare och även haft hand om HJ20 i ett DM där det blev ett silver och HJ18 i Gothia där det blev ett brons så det är inte helt nytt för mig och vara tränare. Men det ska bli skoj!

 

 

Ni trillade ner från div 3 förra säsongen efter en stor omsättning i truppen. Hur ser du på truppen inför denna säsong?

Jag tycker det ser spännande ut, en bra mix mellan äldre rutinerade och unga hungriga spelare som är på uppgång i sina karriärer. Vi har även fått tillbaka en hel del spelare som spelat i Falcons tidigare som kan vara en fröjd för ögat att se.

 

 

Vilken typ av innebandy kan vi förvänta oss att se på planen, glamour innebandy eller dumpa ner och jaga?

Får jag välja så blir det glamour innebandy men man måste vara två för att dansa tango säger dem.

Tror vi kommer spela väldigt fysiskt och nöta ner motståndarna med vårt passningsspel samt vår individuella skicklighet. När Daniel Lind är inne så lär det bli mycket dumpa ner i hörnet och jaga då han sett fruktansvärt pigg ut på träningarna.

 

 

Du har ju själv en glimrande teknik och ett sjukt skott, men vem skjuter annars hårdast i laget?

Haha, där är några som har ett riktigt bra skott, Christoffer Bengtsson (när han väl skjuter) , Max Sörensson har krut i bössan och Eddie Olsson har ett fruktat handledsskott så dom får motståndarna se upp med denna säsongen.

Min teknik däremot är i en klass för sig själv haha, nä men där finns många individuellt skickliga spelare i laget, svårt och bara nämna en eller två.

 

 

Har ni satt upp några målsättningar med säsongen och vem/vilka spelare i truppen kommer att överraska oss alla?

Vi har inte satt några målsättningar tillsammans än i laget men jag siktar mot toppen, och med den truppen vi har så tycker jag att målsättningen ska vara topp 3.

Jag tror att där finns några stycken som kommer överraska er, för att nämna några så Daniel Lind som forward (som han har längtat efter den chansen), Petter har sett pigg ut på träningarna så tror det kan vara hans säsong och även Samuel Rosenqvist som har imponerat på mig hittills, det är dom jag tror kan överraska denna säsongen.

 

 

Tack för ett gott snack Pontus och lycka till med säsongen!

Tack så mycket!

 


 
Sponsorer