Vinst i svår bortamatch för SST NET Falcons damlag
2016-10-18 10:07
Sofia Nilsson - tre kassar i matchen. Bild: Express-Bild.
Serien har börjat bra för SST NET Falcons damlag. Det blev seger även mot Malmö FBC U.

Vinst i svår bortamatch för SST NET Falcons damlag.

SST NET Falcons damlag spelade en på förhand svår bortamatch mot Malmö FBC U på söndagen.

Matchen startade i ett högt tempo och det är bortalaget som visar upp ett bra kombinationsspel och vinner perioden med 4-0. Noterbart här är att Sofia Nilsson, som gör ni första match för säsongen, trycket dit tre mål i perioden.

-          Vi löste det väldigt bra när Malmö spelade högt på oss. Våra backar gör ett fantastiskt jobb med snabba beslut, säger Tony Christensen tränare i SST NET Falcons.

Resten av matchen blir ett ställningskrig där lagen gör vartannat mål. Matchen slutar 6-3 till SST NET Falcons.

-          Vi tillåter inte Malmö att avsluta från farliga lägen genom hela matchen, där är vi starka. Sen är det mycket positivt att vi kan rulla runt på tre femmor återigen. Denna dag är det andra formationen som vinner sin match-i-matchen. Bredden är grym i truppen, avslutar Christensen.

Idag tisdag den 18-okt kl 20.00 tar SST NET Falcons damer emot FBC Engelholm i Landskrona IH. Kom väldigt gärna ner till IH och stötta laget!