Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Landskrona Falcons JAS/HJ18!

Här hittar du Landskrona Falcons JAS/HJ18 som är ett skönt gäng killar som brinner för innebandy. Vi är en träningsgrupp killar födda 2000, 2001 och 2002.

 

I menyn till vänster hittar du vår information om truppen, kalendern och en hel del annat.

 

Är du intresserad av att börja spela innebandy med oss, så är du välkommen att kontakta någon av tränarna. Kontaktinformation hittar du i vänstermenyn.

 

Forza Falcons!

Juniorerna bronsmedaljörer i Gothia Cup
2019-01-08 07:14

Falcons har haft två juniorlag uppe i Göteborg för spel i Gothia Cup den gångna helgen.

 

Trupperna bestod av totalt 6 ledare samt 24 spelare där majoriteten är födda 2000-2002 men med två dispenser för en 99:a per lag.

HJ18 har träningsmatchat
2018-08-20 14:04
Foto: Lars Persson

Efter att ha kört inomhusträningarna sen i den 1 augusti, spelade HJ18 sina två första träningsmatcher för säsongen den gångna helgen.

 

I fredags kväll mötte vi Örkelljunga IF i Borstahusens IH. Trots att vi fortfarande är i början av säsongen så såg det väldigt bra ut på en del håll och kanter. Vi kan bl.a. konstatera att vårt box play är stabilt. Vi drabbades av en hel del tvåminutare men höll tätt bakåt sånär som på ett tillfälle. Försvarsspelet känns alltså tryggt. Vi hade ledningen med 3-1 men lyckades dessvärre inte behålla den hela vägen. Tre flipperskott letade sig in bakom Alex i målet. Inte mycket att göra åt det när bollen inte studsar ens väg. Matchen slutade 3-4.

 

 

När det var dags för helgens andra match så var det FC Helsingborg som stod för motståndet. Som alltid spelar FCH med stor rörelse och mycket diagonalare. Där hängde vi inte hela tiden med och resultatet kunde till slut skrivas till 2-7.

 

Med 8 veckor kvar till seriepremiären var detta ändå en bra indikation på vad vi behöver fokusera på under den här tiden. Vi ska fortsätta nöta in grundspelet så att det sitter i ryggmärgen, men vi behöver också förbättra konditionen då det var ganska uppenbart att vi tappar fokus i slutet av de båda matcherna. Men som sagt, vi har gott om tid för detta så det ska inte vara nåt att oroa sig för!

 

Helgen avslutades uppe i träden ute i Saxtorpsskogen när vi besökte Treewalker. Killarna fick sig en rejäl genomkörare med en liten twist då man ju rör sig på höjder uppemot 11 meter. Det var en nyttig erfarenhet för alla klättrare som ställdes inför utmaningar som de inte riktigt var vana vid.

HJ18 kör träningsmatchläger på hemmaplan
2018-08-13 14:41

Landskrona Falcons HJ18-lag har sen några veckor varvat två inomhusträningar i veckan med fysträning utomhus och kommande helg är det äntligen dags att spela matcher.

 

Det är fortfarande väldigt tidigt på säsongen men redan nu har vi valt att lägga in två träningsmatcher. Den första känslan av ”kalvar på grönbete” har lagt sig men det spritter härligt i benen på killarna som i början av månaden gick inomhus. Självklart tar det sin tid att hitta rätt, sätta spelet och få en trygghet kring det taktiska upplägget. Ändå ser vi att det redan nu är en bra värdemätare att spela matcher.

 

På fredag kväll kl. 19:30 väntar Örkelljunga IF i Borstahusens Idrottshall och på lördag kl. 11:00 tar vi emot FC Helsingborg i samma hall.

 

Efter lördagsmatchen drar hela truppen iväg till Saxtorpsskogen på en avslutningsaktivitet i form av att klättra i Treewalkers höghöjdsbana.

 

/Tränarstaben
HJ18 drar igång säsongen!
2018-05-25 12:45
Foto: Lars Persson

Igår samlades Landskrona Falcons HJ18 på Puls Arena för upptaktsmöte inför säsongen 2018/2019.


Det var riktigt bra uppslutning när den nya ledarstaben, truppen samt tankarna och planering för säsongen presenterades. Truppen består av killar födda 2000-2002 fördelade på 3 målvakter och 17 utespelare . Ledarstaben ser ut enligt nedan:


Huvudansvarig: Lars Persson

Träningsansvarig: Mattias Lindberg

Taktik- och matchcoach: Tony Christensen

Materialförvaltare och sjukvårdare: Fredrik Zellen

Statistikansvarig: Martin Persson 


Kalendern är uppdaterad och i den kan ni se att sommarträningen inleds på tisdag nästa vecka. Det ska bli riktigt gott att komma igång igen!


/Staben

P15/P16 har varit i Varberg
2018-04-18 10:49
Foto: Cathrin Cronqvist & Lars Persson

Under helgen som gick spelade P15 och P16 i Warbergsspelen. Turneringen hade i år sitt 10-årsjubileum och är Sveriges tredje innebandyturnering.

 
Sponsorer