Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Landskrona Falcons DJ17!

Här hittar du Falcons DJ17 som är ett härligt gäng tjejer som brinner för innebandy. Vi är en träningsgrupp födda 04,03,02,01,00   

I menyn till vänster hittar du vår information om truppen, kalendern och en hel del annat.

 

Är du intresserad av att börja spela innebandy med oss, så är du välkommen att kontakta någon av tränarna. Kontaktinformation hittar du i vänstermenyn.

 

Forza Falcons!

Vinst i derbyt mot Hofterup
2018-01-31 08:14
Falcons tjejerna var på spelhumör.
Borta match på tisdags kvällen mot Hofterup i F01 serien. Det var en fartfylld match med många närkamper som det skall vara i ett derby. Falcons tjejerna tog tag i matchen direkt och Kajsa satte 1-0 tidigt i matchen. Tjejerna var verkligen på spelhumör denna kväll. Vi skapa mängder av klara chanser och hade mycket boll. Hofterup var inte ofarliga i sina snabba spelvändning dock var vårt försvar samlat och gjorde en prickfri insatts denna kväll. Hofterup kvitterade innan paus, 1-1 efter första perioden. 

Spelet jämnade ut sig lite i andra perioden och målvakterna fick jobba för att freda sig. Allt efterhand så kändes det som vi tog över matchen igen. Vi hade långa anfall med många bra chanser och tillslut så var det Hannah som dunka in 2-1 på ett välriktat skott. Det var tuffa tag i matchen men inom rammarna för det tillåtna. I slutet på perioden gör Holly 3-1 vilket även var paus siffror. 

I den 3e perioden fortsatte match i ett bra tempo och det kändes som vi hade mer tyngd i vårt spel o stundtals tryckte ner hemmalaget. När Holly gjorde 4-1 kändes det som vi hade kontroll på matchen. Det slutade med 4-1 seger. Vi vinner rättvist. Vi skapade flera klarare chanser och vi hade ett stabilt försvar, vi lät inte hemmalaget att ta sig in på mål. Det var en bra match i ett bra tempo där vi var starkare och hade bra balans i lagdelarna. Bra jobbat av samtliga denna kväll. // Stolta ledare
Vinst i Helgen för F02
2018-01-30 03:15
En härlig lag seger hemma mot Åstorp
Så nu var serierna igång efter Gothia äventyret, vi har spelat ett par matcher med blandade resultat men 2 vinster och en förlust innan vi tog emot Åstorp hemma i IH, ett lag som vi brukar ha jämna matcher emot. Så var det även denna gång en jämn första period där båda lagen höll ett bra försvarsspel och målvaktsspel, perioden slutade 0-0.

 Jämt även i andra perioden spelmässigt men det var Celina som spräckte nollan efter 5 minuter på ett fint skott. Spelet fortsatte vara jämt och även chanserna. Med en minut kvar av andra gjorde Kajsa 2-0 på en snabb kontring.

 Åstorp försökt att öka trycket i den 3e perioden men det var Falcons som ökade på ledningen 3-0 av Michaela på en fin solo raid som avslutade med ett väl placerat skott. Kort efter målet var det dax igen Kajsa gjorde sitt andra mål och 4-0 på tavlan. Åstorp försökte och hade ett par ypperliga läggen att reducera men mitt i det trycket fick vi ett powerplay som Ebba förvaltade på bästa sätt till 5-0.

 Det blev inte fler mål i matchen utan en klar seger för Falcons tjejerna. Matchen var dock jämnare än resultatet men i dag var det vår tur att ha det där flytet man behöver ibland. Oroligt bra jobb av alla våra tjejer denna dag.

Tjejerna tog en ny Pokal i Gothia
2018-01-08 14:53
19 Glada Falcons tjejer

Då var årets Gothia äventyr över. Resultatet var överträffande igen. Det var ett gäng glada och förväntansfulla tjejer som åkte till Göteborg, en mysig tåg transport med överfulla vagnar och sedan incheckningen på ett underbart hotell med perfekt läge, det kan bara inte bli bättre. Det var full fart på tjejerna som vanligt både på och utanför banan, det är ett fantastisk gäng tjejer som gör det roligt hela tiden.

Innebandyn då, vi hamnade i en otrolig tuff grupp där det visade sig i slutändan att 3 av de 5 lagen i vår grupp gick till de båda finalerna. Det är alltid roligt att möta nya spännande lag från olika delar av landet som denna gång blev bl.a. Täby, Lindome, Värnamo med fler. 


Vi gör vår bästa match mot Täby 2-2 ( Täby gick till A final) Värnamo i kvarten , vinst 4-0 som spelades i ett kokande Vallhall där även matchen sändes live, inspirerande och roligt med det enorma tryck på läktaren. Tjejerna visade hög moral att aldrig ge upp utan kamp in i det sista . Att sedan det inte alltid hjälpte var en annan sak, orken fanns inte där hela tiden. Vi spelade max antal matcher 9 st, inte konstigt att det till slut inte fanns mer ork.


 Men vi tog oss hela den långa vägen till en ny final även om det blev förlust där så var alla ganska nöjda med insatsen, det fanns inget alls att ge i finalen tjejerna gick på knäna, men en ny pokal blev det igen. Vi ledare är otroligt stolta över var och en av er tjejer, ni är våra hjältar, ni bär upp varandra och klubbmärket med stolthet. 


Ett stort tack till alla våra tjejer, föräldrar och alla våra supportrar som bar fram oss i våra matcher. Som vanligt är vi ledare trötta trots att vi hade ett eget rum på hotellet så var det svängdörrar hela tiden, privat stund , knappast.😉 till alla,  åter ett stort tack , tack för ett nytt härligt minne att ta in, och pokal.// Stolta, glada Ledare🏆

Falcons tjejerna spelar Gothia
2018-01-04 12:27
Tjejerna har ankommit till Göteborg.
Nu har tjejerna landdat i Göteborg och det är tid för ett nytt Gothia äventyr. Tjejerna är uppspelta och taggade och då inte bara för innebandyn även annat som staden erbjuder. Ledarna är redan nere för räkning😄.
Vi ser fram emot en trevlig och händelserik helg.
Vinst i derby matchen
2017-10-20 14:59
Foto Ulf Bjarke

Det var en tajt,tuff och händelserik derby match borta mot Häljarp i F01. Det var Häljarp som starta matchen klart bäst och gjorde 1-0 tidigt. Vi fick chansen i powerplay att kvittera men det ville inte sig trots ett par fina chanser. Häljarp ökade på till 2-0 i slutet på perioden snyggt in prickat skott i krysset. Häljarp fick chansen i powerplay och hade ett par fina chanser men Hilda höll tätt i målet. 2-0 till Häljarp efter första som var rättvist, de var mer på betet och ville mer.

Lite justeringar inför 2a gjorde att vi kom in i matchen och börja trycka på framåt. Vi skapade ett par riktigt bra lägen men bollen ville inte in. I slutet av perioden tar vi över matchen och har bra fart på bollen. Kvällens mål gjordes av Hannah, en fin prestation med ett kliniskt avslut 2-1 . Häljarp var snabba på att replikera detta , minuten senare 3-1 på en kontring vilket även var paus siffror. 

Det var gott mod och vilja hos tjejerna tjejerna inför 3e. Där trampade vi igång direkt och får åter chansen i powerplay. Denna gång smällde Michaela in 3-2. Det var tuffa närkamper som tillslut domaren plocka ut en dubbel utvisning. 4 mot 4 mönstrade vi vår pp lina och det tog inte lång tid innan Michaela kvitterade till 3-3. Ett avgörande kom med 5 min kvar , NovaLee drog iväg ett backskott med mycket folk framför kassen gjorde att bollen letade sig in i mål, tjejerna hade vänt matchen 3-4. Det blev vinst men den satt hårt i en tuff och händelserik match. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 4/4 17:30
3 - 1  
Sön 18/3 15:30
5 - 2  
Lör 17/3 12:00
1 - 2  
Tor 15/3 18:00
2 - 2  
Ons 14/3 18:30
1 - 3  
Sön 11/3 12:30
10 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Landskrona Falcons, 23/08 13:27 
Landskrona Falcons, 14/06 15:15 
Landskrona Falcons, 29/05 07:15 
Landskrona Falcons, 22/05 09:29 
Landskrona Falcons, 11/05 10:29 
Landskrona Falcons, 03/05 12:16 
 
Förstafemman
 
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners