Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Landskrona Falcons DJ17!

Här hittar du Falcons DJ17 som är ett härligt gäng tjejer som brinner för innebandy. Vi är en träningsgrupp födda 05,04,03,02,

I år har vi samarbete med Häljarp SK. 

I menyn till vänster hittar du vår information om truppen, kalendern och en hel del annat.

 

Är du intresserad av att börja spela innebandy med oss, så är du välkommen att kontakta någon av tränarna. Kontaktinformation hittar du i vänstermenyn.

 

Våra träningstider kan ni hitta under "Träningstider" på förstasidan.


Forza Falcons!

Ny seger för DJ17 Jas
2020-03-04 17:45
Fokuserade HSK/Falcons tjejer direkt från start.


Det går inget annat än att imponeras av tjejerna som åter visade upp ett stabilt spel i hemmamatchen mot tabelltvåan FBC Kalmarsund.

Det vi har sett är att allt börjar sakta falla på plats med allt vi gör ute på planen.

Den första perioden är troligen den bästa vi gjort i år.

Tjejerna spelade med ett högt mod och självförtroende så FBC Kalmarsund hade stor problem i den första perioden som vi vann med 1-0. Det var Michaela Fröjd som sköt ett frislag som tillslut letade sig in i mål.


FBC Kalmarsund kom tillbaka bättre i den andra perioden och jämnade ut spelet helt, dock ökade vi på ledningen till 2-0 genom Sol Johansen, där Moa Engwall snyggt assisterade.

FBC Kalmarsund reducerade när vi tappade bollen lite oturligt.

Bytet efter åker vi på en dubbelutvisning, där vi gör ett fantastiskt boxplay. Det var en period där vi drar på oss en hel del utvisningar dock 2-1 inför 3e.


FBC Kalmarsund kvitterar i inledningen av perioden. Efter målet blir det mycket kamp  med 2 lag så verkligen ville vinna. Vi får första chansen i powerplay som vi tar vara på , Emma Mannfolk spelar fram till NovaLee Henriksson som snyggt placerar in bollen i mål,3-2.

Det blir dramatisk avslutning med mycket vilja i båda lagen, våra tjejer håller ut och tar en värdig seger mot topplaget FBC Kalmarsund.

Fantastiskt kul och se utvecklingen som tjejerna står för, där alla hjälps åt och står upp för varandra på ett föredömligt sätt. 

Tack ni alla.🖤

Seger för DJ17 i derbyt mot FCH.
2020-02-17 10:18
Glada tjejer efter matchen.


Jaslaget har spelat bra på sista tiden dock har inte resultaten varit med oss.

Inför derby matchen borta mot FCH som jagar en slutspelsplats, så ställdes vi på ett nytt prov. 

En första period som vi spelar en bra innebandy. Vi håller oss till spelplanen helt. Emma Mannfolk gör ledningsmålet och NovaLee Henriksson skjuter in 2 mål, vi har en 3-1 ledning i paus. Vi gör en bra andra med vi missar ett par klara målchanser dock ser vi att orken börja tryta, FCH reducerar, 2-3 inför sista.

Den 3e perioden var lite böljande, FCH trycker på och får in kvitteringen i spel 4 mot 4. Tjejerna är trötta men ger inte upp och FCH gör en sista ansträngning för att ta hem 3 poäng. Vi försvarar oss ypperligt och i matchens sista sekund rullar Michaela Fröjd in 4-3 då FCH lyft målvakten i jakten på seger.

Det var en välförtjänt seger där tjejerna verkligen gav allt i 60 min.

Vi ledare är både imponerande och stolta över hur väl alla genomförde matchen, de följde spelplanen till 100%.


NovaLee Henriksson 2

Emma Mannfolk 

Michaela Fröjd

Bra insatser av DJ17 i Gothia
2020-01-07 08:42
DJ17 på prispallen.

En fantastisk insats av tjejerna DJ17 under Gothia helgen gav HSK/Falcons en tredjeplats i Gothia Cup. Efter att vi vann gruppen ,4 vinster och 1 förlust ställdes vi mot Hovslätt i semifinalen i A-slutspelet. 

Det är ett lag som leder sin JAS-serie och som spelade en väldigt fin innebandy. Trots detta motstånd så stod vi upp och gav dom en rejäl match, men fick ge oss med slutresultatet 2-3.


Nyckeln till allt var, Engagemang, Glädje , Laganda  och en otrolig Kämparglöd. 

Tjejerna visade upp ett bländande spel i hela turneringen där alla klev fram.

De visade att de kan, sedan är resultaten och spelet i matcherna är ett tecken på att vi är på rätt väg tillsammans.

De är en underbar grupp som bryr sig om varandra och står upp för varandra så att man blir helt varm inombords. ❤️


Ett stort tack för ett underbart Gothia äventyr.

Vi ledare är otroligt stolta.

Vi tackar även våra fantastiska tillresta supportrar för en härlig helg!

//Ledarna

DJ17 vinner årets sista match
2019-12-24 13:45
DJ17 avlutade året med glädje.FBC Malmö borta blev en fartfylld match, ganska jämn första period men med mer smak för oss. Det var Malmö som tar ledningen slutet på perioden.

Vi reste oss rejält i den andra perioden och tryckte på framåt, vi spelade en bländande innebandy och målen kom.

Vi gör 4-0 i denna period, många vackra mål. Vi visa upp ett bra passningsspel och bra värderingar vilket var bidragande till vändningen. 4-1 ledning inför 3e perioden.

Vi fortsatte dominera i sista perioden men på nått sätt ville inte bollarna in.

Malmö reducerade halvvägs i perioden till 4-2, men närmare än så kom de inte utan vi kontrollerade matchen och vinner rättvist. Det var en härlig laganda denna dag då tjejerna var taggade.


Målskyttar. Sol Johansen 2, NovaLee Henriksson, Emma Mannfolk.Vi har varit bra med i många matcher utan att nå hela vägen fram, vi har ett ungt lag men viljan finns där och även utvecklingen. Tycker vi gör en bra säsong så här långt trots resultaten. Gruppen känns bra, vi jobbar tillsammans på ett bra sätt och tar hand om varandra.

Nästa match blir i Gothia 3-6 januari då vi tillsammans i HSK/Falcons deltar i DJ 17 som enda Skånska lag.


Vi ledare önskar er alla en riktig God Jul.


Delad pott för DJ17
2019-10-15 16:49
Foto: Ulf Bjarke


Växjö gästade Landskrona i DJ17 Jas, och det blev en tuff, hård och tempofylld match. Hsk/Falcons tar ledningen redan i första minuten målet in prickat av Mathilda Magnusson. Sedan hade vi ett par ypperliga lägen i powerplay men tyvärr inga mål. Växjö växte hela tiden och tar över matchen man vänder till  1-2 vilket var rättvist efter den första perioden.

Sedan fortsätter det i den andra, gästerna är lite hetare men våra tjejer kämpade och gav aldrig upp, det blir inga mål i mellan akten. 

Vi hittade tillbaka till spelet i den sista perioden Matilda Niskanen kvitterar efter 5 minuter. Därefter så vaskar vi fram ett par riktigt heta chanser men det blir inga fler mål, utan 2-2 ett ganska rättvist resultat. 


Detta var ett fall framåt från de senaste matcherna resultat mässigt dock så visade tjejerna åter moral och en enorm vilja vilket gav poäng. Vi gav åter yngre tjejer chansen och de gjorde ett utmärkt jobb tillsammans med resten av laget. Här som alltid hyllar vi laget, för alla gör ett jättejobb tillsammans och ger aldrig upp även när det går lite emot så knyter vi näven och jobbar hårdare// Ledarna

 
Sponsorer