Välkommen till F15/F16

Här hittar du Falcons /F15/F16 som är ett härligt gäng tjejer som brinner för innebandy. Vi är en träningsgrupp födda 04,03,02,01,00   

I menyn till vänster hittar du vår information om truppen, kalendern och en hel del annat.

 

Är du intresserad av att börja spela innebandy med oss, så är du välkommen att kontakta någon av tränarna. Kontaktinformation hittar du i vänstermenyn.

 

Forza SST NET Falcons!

Träningstider
2017-09-25 13:20
Som en liten påminnelse på träningstiderna är dessa på Måndag och Onsdag i Borstahusens IH kl 18:30-20:00.

Träning för Falcons F01
2017-05-15 00:29

Falcons tjejlag F01 tränar på tisdag och torsdag 16/18 maj i IH. Vi håller öppen träning för nya tjejer som är födda mellan 02-00 , så har du spelat eller spelar innebandy och är sugen på nått nytt, ett miljöombyte eller bara komma och träna då är ni välkomna på tisdag och torsdag tiden är18-20. Jag som nu är nybliven huvudtränare för vårt damlag kommer även träna tjejlaget , på så sätt se till att det går en röd tråd från damlaget ner till tjejerna. Vi ser på framtidens tjejer som inom något år tar steget upp i damlaget , då gäller det att vara rätt förberedda för det steget, det är nu vi börjar med den utbildningen.

Ni är varmt Välkomna.

Har ni frågor eller undrar över något så hör av er.

Med vänlig hälsning, Franko


Ny Guldpokal i Warbergsspelen
2017-04-13 02:29
Falcons Guldtjejer
Det var en fartfylld helg i Varberg med 1 gruppspelsmatch på fredagen och 3 på lördagen, däremellan fick ett antal tjejer hjälpa till med P lagen som hade lite ont om folk. Det var en underbar samanhållning hela helgen mellan alla Falconslag.
3 Matcher i helgen.
2017-03-13 16:08
Det blev segerdans X 3
Det var full fart på tjejerna i helgen 3 hemma matcher spelades först ut var F03 mot Åstorp.
Det var en spännande match som Falcons tog första initiativet och Amanda rakade in 1-0 redan efter 24 sekunder. Falcons låg sedan på för mer men en duktig Åstorp målvakt höll rent. Allt efter som så började Åstorp äta sig in i matchen och Freja fick jobba i målet vilket hon gör elegant. Målvakterna gjorde att det stod 1-0 efter första perioden. Andra började som första Falcons låg på och halvvägs in i perioden skickade NovaLee in 2-0. Falcons tjejerna var heta runt Åstorp målet men bollen ville inte in. 2-0 inför den 3e perioden som gästerna riv starta på 3 minuter gjorde gästerna 2 mål. Sedan böljade spelet och såg ut att gå mot oavgjort , men en utvisning med 2 min kvar  för gästerna gav Falcons chansen i pp. Spelet i pp var inte så bra utan Falcons fick med 35 sekunder kvar ett frislag framför mål, tid för en timeout. Lite lugnande snack och plan för frislaget ritades upp. Vad hände, tjejerna gjorde vad som sades och NovaLee drog iväg ett kanon skott rakt upp nättaket på fin pass från Tove. Det blev en seger i en väl spelad och spännande match, bra jobbat idag igen av er alla. Ni är alla guld värda.// Vi ledare är otroligt stolta över er..

Målskyttar: NovaLee 2, Amanda

Match 2 då var det F02 som möte Höllviken.
Det blev ingen riktig match av det utan Falcons tjejerna trampa gasen i botten och körde på. Ebba gjorde mål redan i den första minuten.
Kajsa och Isabelle gjorde varsitt innan paus. Som sagt det var bara Falcons mellan perioden vann Falcons med 5-0 så det var 8-0 inför den sista perioden. Höllviken kämpade väl hela matchen igenom och hade friläge och ett par heta chanser men det saknas lite kunnande för att störa Falcons. Tjejerna gjorde ytterligare 4 mål i sista perioden till resultatet 12-0. En stor eloge till Höllviken som kämpade hela matchen detta trots att det rann iväg lite. Samtidigt lite skönt för våra tjejer som missat mycket mål chanser  de senaste matcherna, att få näta. Gott jobbat av alla.// Ledarna

Målskyttar: Kajsa 3, Ebba 3, Michaela 3, Isabelle, Celina, Amanda

Sist ut på Söndagen var åter F03 mot Lomma.
Här var det Kajsa som gjorde 1-0 i den 2a minuten. Falcons tjejerna skapade mängder av chanser men gästernas målvakt var duktig och tog allt. Gästerna kvitterade till 1-1 halvvägs in i perioden. Minuten senare tog Rebecca bollen och körde ett varv runt mål innan hon hängde in bollen i mål. Snyggt. NovaLee utökade till 3-1 strax innan paus snyggt framspelad av Kajsa. 
I den 2a perioden var det ett böljande spel som tillslut resulterade i att gästerna reducerade efter 11 min. Då satt Falcons in en ny rusch, NovaLee passade fram Kajsa som snyggt hängde in 4-2 , minuten efter gästernas mål. 3e perioden skapade Falcons mängder och 2 nya mål gjordes till slutresultatet 6-2 vinst. Återigen bra spelat av alla // Ledarna

Målskyttar: Kajsa 2, NovaLee 2, Rebecca, Tovan
F01 seger
2017-03-01 15:23
F01 spelade på Tisdags kvällen hemma mot Viljan. Det var ett taggade Falcons tjejer tryckte på direkt från start. Messina gjorde 2 mål de första 3 minuterna. Det var full fart framåt. Falcons tjejerna skapade många fina chanser mycket beroende på snabbt passnings spel . 8 min in i perioden så tryckte Hannah iväg ett mäktig skott som målvakten var chanslös på. Gästerna försökt och kämpade på man fick ett par lägen men Hilda var stabil i målet. 3-0 stod sig perioden ut. Den andra perioden liknade den första bra tryck framåt Falcons gjorde 3 nya mål, Celina satte samtliga mål. Gästerna slet på och reducerade när Falcons slarvade i uppspelet , ett kliniskt avslut rakt upp i krysset. 6-1 efter 2 spelade perioder. Kajsa ökade på till 7-1 i den 3e perioden innan gästerna reducerade.  Falcons tjejerna fortsatte att ösa på framåt och Hannah ökade på till 8-2 innan Messina gjorde sitt 3e mål till 9-2. Sedan åkte Falcons på en utvisning vilket gästerna snabbt passade på att göra mål. Matchen slutade med klar Falcons seger med 9-3, Falcons skapade ett par riktigt vass lägen till men gästernas målvakt spikade igen. Roligt att tjejerna släppte loss och fick utdelning på det fina spelet. En stor eloge till Viljan tjejerna som aldrig gav upp, utan gav oss en kamp hela vägen trots att det rann iväg resultats mässigt. 
Måste sägas att domarna idag var superbra , bra kommunikation med tjejerna och spelet flöt på, bra nivå. Härligt jobbat idag av samtliga tjejer.// jätte nöjda Ledare

Målskyttar: Celina 3, Messina 3, Hannah 2, Kajsa
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Förstafemman
 
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners