En härlig lagseger mot IK Stanstad, med sju olika målskyttar.
Landskrona Falcons damlag har dom senaste åren haft mycket svårt att plocka med sig tre poäng från bortamatchen mot IK Stanstad. Men denna säsong kom islossningen.

Hör vad coach Gobic har att säga om den härliga segern:

Det blev en klar seger i bortamatchen mot IK Stanstad.

Efter en trevande start på matchen så är det Falcons som står för det kreativa i matchen, men som många andra gånger så gör vi inte mål på våra klara målchanser. Två minuter innan paus hittar Rebecca Mårtensson målet och en väldig rättvis ledningen.

Vi har även taget om matchen i den andra perioden och trycker på samtidigt är Stanstad alltid farliga i sina kontringar, dock en stor eloge tills alla som jobbar så hårt i hemjobbet och tar bort många chanser. Pauline Bornander gör sitt första byte i Falcons tröjan och tackar för förtroendet och gör 2-0.

Det lyser glöd i ögonen på våra tjejer som spelar uppoffrande hela matchen igenom. Mathilda Magnusson sliter och kämpar tillbaka bollen för att servera Malin Svanh som gör 3-0 som även blir paus siffror efter två spelade perioder.

Efter att vi hållit tätt i boxplay i inledning av den 3e så kommer effekten, vi gör två snabba mål. Även om Stanstad reducera till 5-1 så fortsätter vi nöta på framåt och vi vinner tillslut med klara 8-2.

En klar och rättvis seger. Idag hyllar vi hela laget, den offervilja i försvaret och det hela tiden bländande anfallsspelet.

Det var en härlig go i alla idag samt det stöd som bänken bidrog med , det gjorde så alla fick extra energi.

Vi lyfter varandra som ett lag idag och då är det lättare att göra allt hårt jobb där ute. Stort tack till våra tillresta supportrar som höll ställningen på läktare, vinst där med.