Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Landskrona Falcons Herrlag
Landskrona Falcons herrlag spelar säsongen 2019/20 i Division 2.

I menyn hittar du vår information om truppen, kalendern och en hel del annat. 

FORZA FALCONS!
Inför Malmhaug med Johan Immerstrand
2020-01-17 08:46
Johan Immerstrand blickar framåt mot lördagens match Foto: Express-Bild

Bra start på det nya decenniet


Detta året började som laget ville, med bra innebandy och en stabil seger mot Lönsboda i första matchen detta decenniet. Stort tack för det fina stödet på hemmaplan!


Nu blickar vi framåt mot helgens match mot Malmhaug IBF. Efter en väl genomförd träningsvecka är vi sugna på en ny trepoängare nere i Malmö samt en utökning av vår serieledning. Lagets fokus och disciplin kommer vara en nyckelfaktor i denna match. Hemmamatchen mot Malmhaug vann vi i höstas med stora siffror. Vi i laget förväntar oss som vanligt tufft motstånd där vi är ödmjuka inför uppgiften. 

Säsongens bästa prestation
2020-01-13 14:26
Backen Joel Samuelsson inledde målskyttet Foto: Express-Bild

Säsongens bästa prestation

 

På lördagen gästades herrlaget av tabelltrean Lönsboda. I seriepremiären i höstas så bärgade Falcons tre poäng uppe i Lönsboda. Det var då en mycket jämn match som stod och vägde länge. Lönsboda är ett duktigt lag, så Falcons-gänget visste på förhand att det skulle krävas en rejäl insats för en trepoängare. Laget har sedan juluppehållet haft ett antal riktigt fina träningar där grundspelet fungerat till fullo. Detta tog laget med sig in i matchen och stod för säsongens bästa prestation så att när slutsignalen ljöd stod det 10-2 på resultattavlan. 

Toppmatch på lördag
2020-01-10 09:26
Patric Johansson pekar ut riktningen..... Foto: Ulf Bjarke

Falcons i topp när serien vänder


Halva serien är nu spelad för Landskrona Falcons herrar och på lördag startar andra halvan med match mot Lönsboda på hemmaplan. Målet är att ta ett kliv upp i seriesystemet. Efter suddenvinsten i december mot tabelltvåan Stanstad, så är det nu dags för match mot tredjeplacerade Lönsboda.

Herrlaget föll i kvartsfinalen
2019-12-18 15:53
Alexander Persson stod för en fin insats i målet Foto: Express-Bild

Falcons gav Munka-Ljungby en riktig "fight"!

 

På tisdagen gästades herrlaget av Munka-Ljungby för kvartsfinal i Skånemästerskapen. Det skulle visa sig bli en riktigt jämn tillställning som först kom att avgöras i slutminuterna. Trots fin prestation av killarna, så var det Munka-Ljungby som avancerade till semifinal efter en vinst med 6-7.

Inför kvartsfinalen i Skånemästerskapen
2019-12-16 15:13
Härlig avslutning på höstsäsongen imorgon på IH Foto: Ulf Bjarke

Kvartsfinal i Skånemästerskapen


Herrlaget fortsätter sin resa i Skånemästerskapen. Efter att varit obesegrat i gruppspelet ställdes laget mot division 1-laget IBK Lund i åttondelsfinalen. Här presterade laget en riktigt fin innebandy och vann med 7-1 och kvalificerade sig till kvartsfinal. Imorgon kväll är det således dags att hälsa välkomna Munka-Ljungby IBKs division 1-lag till IH för en trevlig drabbning. 

 
Sponsorer