Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Landskrona Falcons Herrlag
Landskrona Falcons herrlag spelar säsongen 2019/20 i Division 2.

I menyn hittar du vår information om truppen, kalendern och en hel del annat. 

FORZA FALCONS!
HERRLAGET KLARA FÖR DIVISION 1
2020-03-20 14:44
På väg uppåt!

Herrlaget klara för division 1!


Falcons herrlag har återvänt till innebandyns finrum – förbundsserierna! Publiken som kunde bevittna Falcons vinst mot Höllviken på hemmaplan i slutet av februari och därmed säkrad serieseger, fick också uppleva avancemang till division 1. 

Serieseger för herrlaget!
2020-03-04 17:16
Seriesegrare!

I helgen säkrade herrlaget seriesegern i Herrar Division 2 Skåne efter att ha besegrat IBK Höllviken med 11-5 hemma i Landskrona Idrottshall. Därmed tog herrlaget sin första serieseger sedan 2007!

Tobias Ohlsson-Bååth inför Höllviken
2020-02-28 12:38
"Kom ut till IH och bär fram laget till serieseger!" Foto: Ulf Bjarke

Herrlaget kan säkra seriesegern!


Det är nästan två veckor sedan senaste matchen, då laget stod för en riktigt fin prestation mot Skurup. Ett riktigt spelsuget lag kommer i morgon gästas av IBK Höllviken. Med fyra omgångar kvar av årets seriespel kan herrlaget, vid vinst, säkra seriesegern i division 2.


Då såväl ettan som tvåan i division 2 måste kvala för att nå division 1 nästa säsong, kvarstår ett förhoppningsvis högintressant kvalspel för herrlaget. Laget fokuserar nu på en match i taget och slipar på formen för att sätta allt på plats inför detta kval.

 

Ytterligare ett steg mot detta kval kan, och ska tas, imorgon genom tre poäng mot IBK Höllviken och därmed en säkrad förstaplats i tabellen!

 

Kom till Idrottshallen klockan 14:30 och bär fram laget till en serieseger!

 

Forza Falcons!

 

/#20 Tobias Ohlsson-Bååth

Peter Haaland Svensson åter i Falcons
2020-02-14 10:22
Peter tillbaka i IH

Peter Haaland Svensson åter i Falcons!


Herrlagets seriespel är uppe i sin slutspurt och nu kan laget meddela att man fått in en hemvändare i form av Peter Haaland Svensson. Peter har en bakgrund inom Falcons och efter diverse äventyr i högre seriespel så känns det fantastiskt kul att kunna få in en spelare av Peters kaliber.


Varm välkommen, Peter!

På spåret igen
2020-02-10 10:47
Palmstaden fick hämta ut bollen sju gånger. Foto: Ulf Bjarke

Tre poäng


På lördagen var det dags för herrlaget att bege sig ner till Trelleborg för match mot Palmstaden. Efter förlusten mot Eslöv i veckan så var det ett revanschsuget lag som ville se till att förlusten var en engångsföreteelse. När matchen var slut så hade laget mycket riktigt knipit tre nya poäng efter segersiffrorna 6-7.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Landskrona Falcons, 01/04 11:49 
Landskrona Falcons, 21/01 07:23 
Landskrona Falcons, 27/11 13:34 
 
Sponsorer