Fjärde raka mot Lönsboda
2015-01-24 18:15
Andie Fleuron avgjorde. Foto: Ulf Bjarke

SST NET fick revansch på Lönsboda och vann med 4-3 på lördagseftermiddagen hemma i idrottshallen.

Fem minuter in i den första perioden hittade Viktor Andersson Thomas Ghilain med en klinisk passning i en kontring och Ghilan avslutade distinkt vid bortre stolpen fram till 1-0.

1-1 kom sedan efter halva första perioden när hemmalaget slarvade i försvaret. Sebastian Mattsson fick dock en fin passning av Rickard Jacobsen strax därefter och gjorde 2-1.

Den andra perioden inleddes med att Lönsboda kvitterade till 2-2 och gjorde sedan också 2-3 i powerplay när Thomas Ghilain satt utvisad. Ghilain fick dock revanschera sig när han kvitterade till 3-3 suveränt framspelad av Christian Persson.  Samme Persson spelade lika snyggt fram till ledningsmålet och segermålet 4-3 där Andie Fleuron fick äran att slå in bollen vid den bortre stolpen bakom Lönsbodas storspelande målvakt.

Ledningen för SST NET Falcons kunde varit betydligt större efter två perioder men avsaknad av skärpa i avsluten i kombination med Lönsbodas målvaktsspel höll nere siffrorna.

I den sista perioden blev spelet mer av kontrollerande karaktär och förblev mållös vilket gjorde att SST NET Falcons tog sin fjärde raka seger efter juluppehållet.

På fredag kväll väntar serietrean Lagan borta uppe i Småland. Åk dit och stötta laget.