Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Landskrona Falcons Herrlag
Landskrona Falcons herrlag spelar säsongen 2020/21 i Division 1 Södra Götaland.

I menyn hittar du vår information om truppen, kalendern och en hel del annat. 

FORZA FALCONS!
Anders klar inför seriepremiären
2020-09-24 10:57
Anders Lindberg, spelande ass. Foto: Ulf Bjarke

Anders Lindberg fortsätter i Falcons!


Landskrona Falcons herrlag avancerade i våras till division 1 och blickar nu framåt mot den kommande säsongen. I arbetet med att sätta samman truppen inför återkomsten till innebandyns finrum, kan herrkommittén glädjande meddela att Anders Lindberg är klar för ytterligare en säsong i den svarta dressen. Anders kommer även ha en större roll och vara assisterande tränare den kommande säsongen. 

Seriepremiär
2020-09-23 09:13
Följ seriepremiären i Göteborg
Seriepremiär!

Äntligen är det dags för seriepremiären i division 1 för herrlaget. Första matchen kommer spelas i Göteborg mot IK Zenith.

På grund av rådande covid-19 pandemi så kommer matchen spelas utan publik. Däremot kommer IK Zenith att livesända matchen på nedanstående länk:


För er som vill följa oss denna dag så är det bara att logga upp och följa instruktionerna i länken.

Kommande två dagar kommer det presenteras lite tankar och funderingar "inför match", så håll ögonen på nyhetsflödet........;-)  

/Ledarna

Träningsmatch mot IBK Lund
2020-09-07 12:38
Efter seriesegern i våras så drar det ihop sig för ny säsong
Träningsmatch

Sedan början av augusti har herrlaget varit igång med inomhusträning och diverse träningsmatcher. Seriepremiären är nu några veckor bort och på försäsongsplaneringen står nu närmast på schemat hemmamatch mot IBK Lund på tisdagen kl. 19.30 på IH. Då Folkhälsomyndigheten öppnat upp något med hänsyn till att kunna ha publik på matcherna, så kommer Falcons ta in 50 personer i publiken på tisdagskvällen. Entré på 50 kr erläggs via swish. Det kommer finnas möjlighet att reservera plats och detta görs genom att skriva sitt namn i kommentarsfältet när nyheten publicerats på Falcons facebooksida.

Varmt välkomna,

Falcons
Premiär med mersmak
2020-08-16 21:02
Generationsväxlingen fortsätter!
Fin prestation mot Malmö FBC

På lördagen spelade herrlaget sin första träningsmatch denna säsong. För motståndet stod Malmö FBC. Malmö vann division 1 förra året och spelar denna säsong i Allsvenskan. Trots tuffaste möjliga motstånd så stod Falcons upp riktigt bra och hela laget stod för fin prestation. När slutsignalen ljöd så hade Malmö vunnit med 2-4, men givet det killarna visade upp så var det, trots förlust, en match som gav rejäl mersmak och som lovar gott inför kommande veckors träningar och matcher.
Falcons herrlag rullar igång säsongen
2020-08-15 08:15
Efter avancemanget i våras väntar nu division 1-motstånd
Första träningsmatchen

Falcons herrlag rullar igång säsongen i dag med sin första träningsmatch hemma mot allsvenska laget Malmö FBC. Laget har varit igång med intensiv sommarträning sedan början av maj och i början av augusti påbörjades inomhusträningen.

Matchen mot Malmö kommer följas upp med matcher mot bland annat IBK Lund, Munka-Ljungby IBK och Åstorp/Kvidinge IBS. Det blir därmed rejäla värdemätare under försäsongen och som sagt inleder laget i dag mot Malmö FBC som i våras tog klivet upp från division 1 till allsvenskan.

VIKTIG INFORMATION! 

På grund av covid-19 pandemin så ska alla matcher följa ett, av Svenska Innebandyförbundet, fastställt regelverk. Som en av många punkter, innehåller dokumentet information om att ingen publik får närvara vid matcherna. Självklart hade vi önskat att få se vår kära publik på våra matcher. Men om vi alla i samhället gör vårt yttersta för att hantera nuvarande pandemi, så kommer vi komma snabbare till den dagen då vi kan göra ett "inspring" inför vår kära publik.

Den dagen kommer att komma - så tills dess håll ut och ta hand om varandra.

/Ledarna 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Landskrona Falcons, 03/07 09:08 
Landskrona Falcons, 06/05 17:26 
Landskrona Falcons, 03/04 10:16 
Landskrona Falcons, 01/04 11:49 
 
Sponsorer