SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Landskrona Falcons Herrlag
Landskrona Falcons herrlag spelar säsongen 2020/21 i Division 1 Södra Götaland.

I menyn hittar du vår information om truppen, kalendern och en hel del annat. 

FORZA FALCONS!
Patric Johansson till Malmö FBC
2021-04-15 14:58
Patric Johansson Foto: Ulf Bjarke

Patric Johansson till Malmö FBC

 

Patric Johansson återvände till Landskrona Falcons inför säsongen 2019/20. Laget vann i överlägsen stil division 2 och avancerade direkt till division 1. Tyvärr blev föregående säsong avbruten på grund av rådande pandemi. Efter två säsonger i Falcons väljer nu Patric att lämna för Allsvenska laget, Malmö FBC. Vi i föreningen och herrkommittén tackar för dessa två säsonger och önskar Patric lycka till med sitt nya uppdrag.

 

Arbetet med att tillsätta tränarrollen har påbörjats och inom kort väntas ny tränare kunna presenteras.

 

/Herrkommittén   

Inställd match för herrlaget
2020-10-28 10:25
Inställd match

Givet de skärpta allmänna råd som Folkhälsomyndigheten beslutat om för Skåne län per den 27 oktober, vilka omfattar IBK Landskrona, så har Svenska Innebandyförbundet meddelat att IBK Landskronas bortamatch mot Mölndal ikväll har ställts in. 

Nytt speldatum kommer informeras inom kort, men troligen kommer det vara under perioden 18 november till den 17 december.

/Landskrona Falcons
Första vinsten för säsongen
2020-10-27 13:19
Falcons "stod pall" för trycket i sista perioden...... Foto: Ulf Bjarke

Första segern för säsongen


Det var en jämn och tuff match hela vägen fram till slutsignalen! Matchen börjar med att Pixbo Wallenstam tar ledningen med både 1-0 och 2-0 innan Jakob mycket elegant sätter dit en straff med några minuter kvar av första perioden. I andra perioden är det återigen Pixbo Wallenstam som gör första målet och går upp i en 3-1 ledning. Efter detta har Pixbo några fina lägen men Melvin spikar igen helt. Han står bland annat för en av de mest spektakulära räddningarna jag sett, då han på mållinjen får bort bollen som studsar bakom hans rygg. Sedan är det dags för Tobias att rätt och slätt vända på matchen genom att göra ett hattrick på under sju minuter. Vi går in med ledningen till tredje perioden, en ledning som laget lyckas hålla perioden ut genom riktigt bra försvarsspel och magiskt bra slit. Det var en viktig seger och nu gäller det att vi fortsätter på detta spår! 

Forza Falcons!


/#21 Karl Hansson

 

Följ oss i Göteborg!
2020-10-24 09:20
Spännande innebandymatch mot Pixbo
Följ oss i kampen om tre poäng

I dag beger sig herrlaget iväg till Göteborg för match mot Pixbo. Båda lagen står utan vinst än så länge, så det är två lag som är hungriga att få inkassera säsongens första trepoängare. När vi vänder hemåt i kväll så är det Falcons som ska ha dragit längsta strået och om ni vill följa oss i denna spännande match så är det bara att gå in på nedanstående länk och följa vidare instruktioner.
Inför Pixbo med Karl Hansson
2020-10-23 09:39
I helgen så murar vi igen..... Foto: Ulf Bjarke

Nu knyter vi näven!


Efter tre förluster i serieindelning är det nu dags för oss att vända trenden! Till helgen åker vi upp till Göteborg för att ta oss an Pixbo Wallenstam och vi har siktet på första trepoängaren! På lördag kommer ni se ett revanschsuget lag som vill visa att vi kan prestera så mycket bättre än vi gjort under säsongsinledningen. Efter ett längre uppehåll från seriespel har vi kunnat sätta oss ner och utvärdera de första matcherna och kunnat rätta till de bitar som sett mindre bra ut. Träningarna har sett bra ut och det gäller nu för oss att ta med det ut på matchen.  Precis som oss står Pixbo Wallenstam på noll poäng och vi förväntar oss en tuff match mellan två lag som vill ta sin första seger!


Forza Falcons!


/#21 Karl Hansson

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Landskrona Falcons, 07/04 17:07 
Landskrona Falcons, 03/07 09:08 
Landskrona Falcons, 06/05 17:26 
Landskrona Falcons, 03/04 10:16 
Landskrona Falcons, 01/04 11:49 
 
Sponsorer