SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Damer
Det gäller att vara rädd om bollen.
Söndagen den 18 oktober kl. 13:00 spelar våra damer hemmamatch i Division 1 Skåne mot FBC Helsingborg i Landskrona Idrottshall.

Försnack: 

Då var det derby dax , vi möter FC Helsingborg . Matcherna mellan lagen de senaste åren har varit jämna och tuffa, vi tror inte denna blir ett undantag. Båda lagen har fått bygga om sin lag inför säsongen. För vår del så kommer vi jobba hårt för 3 poäng. Vi har vunnit skotten i de senaste matcherna utan att få några poäng med oss. Nu gäller det att vi blir mer effektiva och omsätter skotten till fler mål. Låter lätt, focus är nyckeln samt höja lägsta nivån. Tjejerna kommer vara taggade till 120% till denna match. Det gäller att vinna matchen framför båda målen och fortsätta våga. // Ledarna


Laguppställningar:

97 Lina Bergwall 

69 Sara Johnsson 

24 Linn Jeppsson Widerberg

11 NovaLee Henriksson 

14 Michaela Fröjd 

27 Emma Nilsson 

12 Kajsa Månsson 

3 Ebba Karlsson 

28 Lotta Andersson 

17 Emma Mannfolk 

21 Mathilda Lindman

87 Mika Riviére 

8  Moa Engwall 


Ledare 

Franko Gobic 

Jesper Steen

Jörgen Karlsson 

Anders Filipssons 

Felicia Petersson 


Domare:


Länk till aktuell tabell och resultat hittar ni här.


Herrar
Lördagen den 10 oktober kl. 13:00 spelar våra herrar hemmamatch i Division 1 Södra Götaland mot Warberg i Landskrona Idrottshall.

Försnack:

På lördag är det dags för match mellan två lag som står på noll poäng och där båda lagen kommer gå stenhårt för tre poäng. Vi har efter förra veckans match mot Partille fokuserat på anfallsspel då vi enbart mäktat med sex mål på två matcher, varav tre i numerärt överläge. Men jag tror det kommer vända för Landskrona Falcons denna helg, då vi på träningar gång på gång visar för oss själva att vi har ett spel i oss som är mycket bättre än det vi visat upp på matchdagarna. Så nu är det dags att släppa på stela handleder och börja våga spela, så vi kan bevisa att vi hör hemma i denna serie.


Som sagt har Warberg förlorat sina två första matcher och de vill nog inget hellre än vända hem med tre poäng från vår kära idrottshall. Men vi vill visa att det inte är lätt att möta Falcons i hemmaborgen. Man måste kriga för varje centimeter och oftast får man vända hem med noll poäng – och så ska det bli även för Warberg på lördag!


#87 Anders Lindberg


Laguppställningar:
2 Viktor Persson
3 Calle Hermansen - skadad
4 Joel Samuelsson
7 Gabriel Ohlsson - kvalmatch i fotboll med BBK
8 Ludwig Lehrecke
11 Thomas Ghilain
12 Kevin Assarsson-Toth - skadad
13 Oskar Jönsson
14 Joachim Rosengren
17 Peter Haaland Svensson
18 Filip Zellen
19 Robin Rolf
20 Tobias Ohlsson-Bååth
21 Karl Hansson
39 Oliver Jönsson - spelar match med H4-laget
44 Jakob Bjarke
59 Johan Immerstrand
66 Simon Brne
78 Melvin Bengtsson
87 Anders Lindberg
91 Alexander Persson

Ledare
Patric Johansson
Jakob Ohlsson
Pontus Nielsen

Domare:
Ola Nilsson, Bjuv
Mattias Sjöstedt, Knislinge

Länk till aktuell tabell och resultat hittar ni här.

 
Sponsorer