SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Landskrona Falcons hemsida!
I över 30 år har vi sysselsatt Landskronas barn och ungdomar och är idag en av Landskronas största föreningar.

Vi har verksamheter för flickor, pojkar, juniorer, damer, herrar, funktionshindrade och bredd-/motionsgrupper.
Vi jobbar också aktivt för ett jämställt tänk och för att det skall finnas förutsättningar för ett livslångt idrottande. 

Mod och Hjärta! Forza Falcons!
Herrar Division 1
Rickard Jacobsen ny assisterande herrtränare
2023-01-17 15:55, Herrar Division 1
Rickard Jacobsen. Foto: Ulf Bjarke

Falcons kan med glädje berätta att Falcons legendaren Rickard Jacobsen är ny assisterande tränare i herrlaget. 

 

Rickard spelade många säsonger i Falcons A-lag där han även var kapten. Han representerade även Helsingborg i SSL och spelade även i Schweiz.

 

Med sin stora rutin, erfarenhet och sitt stora Falconshjärta, kommer han hjälpa herrlaget i båset från och med torsdagens derby mot Helsingborg.

 

Avtalet sträcker sig säsongen ut.

 

Forza Falcons!

Damer Division 1
Vinst för Damlaget
2023-01-17 00:16, Damer Division 1
Seger jubel för Damlaget

Första segern för Damlaget bärgades borta mot Höllviken. Efter en tung period med förluster så var det en nystart och första matchen för året. Sjukdomar och annat gjorde att vi fick sätta in Ellinor Hudson i målet och 9 utespelare , inte de bästa förutsättningarna.


Vi spelade med stort hjärta och ett jätte stabilt försvarsspel hela matchen igenom där alla kämpade på för varandra.Första perioden slutade 0-0 då båda lagen skapade ett par lägen. Ett rättvist resultat så långt.

 

Andra perioden riv starta Höllviken med ett mål redan i första minuten. Repliken kom ganska omgående, endast 15 sekunder tog det för Hannah Nilsson att sätta 1-1. Höllviken hade en bra tryck de första delen av perioden dock så försvarade vi oss väldigt bra och Ellinor Hudson i målet fick jobba. 3 min innan paus så tog åter Höllviken ledningen. Vi repade snabbt mod och på ett fint anfall så lirkade Kajsa Månsson in 2-2. Perioden tog inte slut där utan 19 sekunder senare så sköt Hanna Johansson in 3-2 som stod sig till paus.

 

Hela laget gav allt i den sista perioden vi kämpade och slet hårt, dock så kvitterade Höllviken efter 6 min. Det skulle vara Falcons som skulle få det sista ordet i matchen, med 8 min kvar så bombade NovaLee Henriksson in 4-3. Höllviken försökte att trycka på i slutet men ett otroligt hårt arbetande Falcons höll undan vilket gjorde att vi tog den första segern. 
Så underbart skön vinst och ett jätte jobb av alla över hela matchen. Nu gäller det att fortsätta jobba på detta sätt det krävs om fler segrar skall bärgas.

Nästa match redan nu på fredag hemma mot Stanstad.

Falcons Innebandyskola - Kom och testa
2022-10-28 14:26
Innebandy - Världens roligaste sport!
 
Falcons innebandyskola för flickor och pojkar födda 2016 
 
Träningstider för säsongen 2022-23:
Måndagar kl. 18:00-19:00 i Landskrona idrottshall (Karlslundsvägen 10)
 
Kom och testa - Välkomna!
Damer Division 1
Damlaget tar poäng borta mot Röke
2022-10-24 17:09, Damer Division 1
Malin Svanh blev poäng räddare mot Röke.

Damlaget har haft en tung inledning på serien , vi har spelat matcherna med varierande insatser. Vi har två storförluster i bagaget inför bortamatchen mot Röke.

 

Röke borta är alltid en tuff match. Vi gör en riktigt bra första period där vi spelar smart och har tålamod i spelet. Vi hamnar i underläge men visar prov på effektivt spel och straffar Röke fler gånger om, Malin Svanh och Hannah Nilsson gör tillsammans 3 mål , vi vänder på matchen och går till paus med en 3-2 ledning som även kunde varit mer då vi hade ett par vassa lägen i slutet.

I den andra perioden är det mer Röke, vi tappar lite positioner och gör ett par misstag som Röke straffade oss på. Röke vänder på matchen och går till paus med en 4-3 ledning.

Vi kommer starkt tillbaka i den sista akten som var en jämn period. Malin Svanh kvitterade till 4-4 halvvägs in i perioden. Resten av matchen var det en kamp om varje meter av banan. Matchen slutade 4-4, även efter en händelse fattig sudden, så fick båda lagen med sig en poäng, resultatet var rättvist sett till hela matchen.

 

Bra målvaktsspel och sedan ett starkt försvar och sedan med effektivt anfallsspel av hela laget gör så vi tar poäng.

Vi börjar hitta våra roller i laget och visar närvaro ut på banan, vi kommer vi fortsätta att utvecklas både som lag och individen. En stark insats av alla.

2022-10-22 09:32

Hej! 

Säsongen har startat med träningar, arrangemang och allt vad det innebär. Vi söker ett antal som känner att de kan tänka sig att engagera sig i vår arrangemangsgrupp, föräldrar, syskon, far eller morföräldrar. Det kan innebära att hjälpa till kring A lagsmatcherna, skånemästerskap och ungdomsavslutning. Att bistå med idéer, förbereda eller delegera, ju fler vi är att dela ju mindre jobb och mer hygge för alla. 

Vi vill även utöka vår marknadsgrupp där uppgifterna kan innebära att hjälpa oss synas utåt, kontakt med sponsorer och förbättra samarbete med andra föreningar osv. 

Kontakta Maria Zellen 0730- 627371 eller Fredrik Zellen  0702-749299

Nyheter från våra lag
Herrar Division 1, 17/01 15:55 
Damer Division 1, 17/01 00:16 
P -09, 08/01 21:18 
Damer Division 1, 24/10 17:09 
 
Sponsorer