SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Landskrona Falcons hemsida!
I över 30 år har vi sysselsatt Landskronas barn och ungdomar och är idag en av Landskronas största föreningar.

Vi har verksamheter för flickor, pojkar, juniorer, damer, herrar, funktionshindrade och bredd-/motionsgrupper.
Vi jobbar också aktivt för ett jämställt tänk och för att det skall finnas förutsättningar för ett livslångt idrottande. 

Mod och Hjärta! Forza Falcons!
Herrar Division 1
Seriepremiär
2022-09-23 11:07, Herrar Division 1
Kalle Zellén nätade för andra matchen i rad. Foto: Express-Bild

Seriepremiär

 

Landskrona Falcons herrlag rullade igång säsongen på torsdagskvällen med bortamatch mot Bjärred IBK. Det skulle visa sig bli en riktigt spännande och trevlig match. När slutsignalen ljöd så stod det 7-7 på resultattavlan. Ett rättvist resultat sett över tre perioder.

Herrar Division 1
Robin Cronqvist åter i Falcons
2022-08-17 12:36, Herrar Division 1
Robin Cronqvist återvänder efter några år i FCH

Robin Cronqvist åter i Falcons

 

Landskrona Falcons herrlag, med nye tränaren Pontus Christensson vid rodret, har nu varit igång inomhus sedan början av augusti och arbetet med de sista pusselbitarna av herrtruppen är snart lagda. Strategin från herrkommittén har varit att arbetat vidare på en fortsatt föryngring av herrtruppen samt att bibehålla stommen av spelare från 99/00-kullen. Ut över att lyfta upp egna förmågor från egna led så försöker herrkommittén även komplettera med spelare från närområdet. I den förbindelse så kan klubben glädjande informera om att Robin Cronqvist ansluter till herrtruppen. 

Herrar Division 1
Samuel Persson ansluter till Falcons
2022-08-16 11:42, Herrar Division 1
Samuel Persson ny anfallare i Falcons

Samuel Persson tar steget till Falcons

 

Landskrona Falcons herrlag, med nye tränaren Pontus Christensson vid rodret, har nu varit igång inomhus sedan början av augusti och arbetet med de sista pusselbitarna av herrtruppen är snart lagda. Strategin från herrkommittén har varit att arbetat vidare på en fortsatt föryngring av herrtruppen samt att bibehålla stommen av spelare från 99/00-kullen. Ut över att lyfta upp egna förmågor från egna led så försöker herrkommittén även komplettera med spelare från närområdet. I den förbindelse så kan klubben glädjande informera om att Samuel Persson ansluter till herrtruppen.  

Herrar Division 1
Thomas Ghilain tillbaka i Falcons
2022-08-07 08:09, Herrar Division 1
Thomas Ghilain i en match mot Åstorp/Kvidinge i Landskrona IH. (Foto: Ulf Bjarke)
2012 så värvade Falcons Thomas Ghilain från Juventus i Belgien.
 
Förra säsongen tillbringade Ghilain i Allsvenskan med Åstorp/Kvidinge efter 8 raka säsonger med Falcons innan dess.
 
Han går in på sin 9:e säsong med Falcons och har spelat 199 tävlingsmatcher för Falcons, och på dessa har han gjort 133 mål och 62 assist, totalt 195 poäng.
 
Ghilain har även spelat 63 landskamper för Belgien och på dessa gjort 75 mål och 36 assist, totalt 111 poäng.
 
Vi önskar Ghilain välkommen tillbaka hem till Landskrona Falcons
 
Artikel i HD när Thomas Ghilain värvades till Falcons:
Herrar Division 1
Pontus Christensson åter i Falcons
2022-08-05 11:39, Herrar Division 1
Ny tränare i herrlaget

Pontus Christensson åter i Falcons

 

Landskrona Falcons herrlag har sedan mitten av maj varit igång med sommarträning och redan under 2021 så blev det klart med att Pontus Christensson, med långt förflutet i Falcons, är personen som ska leda herrlaget under ett antal år framåt. Parallellt har herrkommittén arbetat vidare på en fortsatt föryngring av herrtruppen samt att bibehålla stommen av spelare från 99/00-kullen. Under ett antal år har vi successivt byggt upp ungdomssidan och detta arbete kommer fortsatt vara högprioriterat i föreningen. ”Frukten” av en bra ungdomssida är att vi varje år kan slussa upp ett antal juniorer in i seniormiljön. Vi har idag en stor och bred juniortrupp och ett flertal spelare har, i samarbete med juniorlagsstaben, redan under förra säsongen roterat upp och tränat med seniorlaget. Att fortsätta utveckla juniorspelarna och få dem till att bli en naturlig del i herrtruppen är något som föreningen kommer fortsätta lägga fokus på och en viktig pusselbit i detta arbete blir Pontus Christensson.  

Nyheter från våra lag
Herrar Division 1, 23/09 11:07 
F -09/-10, 14/09 13:53 
Herrar Division 1, 17/08 12:36 
Herrar Division 1, 16/08 11:42 
Herrar Division 1, 07/08 08:09 
 
Sponsorer