SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Landskrona Falcons hemsida!
I över 30 år har vi sysselsatt Landskronas barn och ungdomar och är idag en av Landskronas största föreningar.

Vi har verksamheter för flickor, pojkar, juniorer, damer, herrar, funktionshindrade och bredd-/motionsgrupper.
Vi jobbar också aktivt för ett jämställt tänk och för att det skall finnas förutsättningar för ett livslångt idrottande. 

Mod och Hjärta! Forza Falcons!
Seger för Damlaget
2023-03-31 18:12
Kapten # Malin Svanh

Det var nervöst i inledningen av kvalmatchen hemma mot Palmstaden med många fel beslut. Palmstaden tar ledningen då det var virrigt i försvarsspelet. Vi skapar chanser men det saknas skärpa. Palmstaden ökar på till 0-2 efter 16:18. Men tjejerna spela upp sig och på 52 sekunder från 17:43 så vänder vi på matchen. Via 2 mål av Melani Gobic och ett av Novalee Henriksson, samtidigt assist av Malin Svanh.

Andra perioden var jämn och det var väldigt mycket Hawaii spel med chanser åt båda hållen , Alex Hedin spikade igen buren och gjorde många avgörande räddningar, framåt så slet Kajsa Månsson till sig bollen och sköt en raket in i mål till 4-2 vilket även var paus siffror.

Den 3e perioden var det lite lugnare det kändes som vi hade god kontroll. Palmstaden får chansen i powerplay men vi stängde ner och Malin Svanh luggade Palmstaden på bollen och fri med målvakten gjorde hon 5-2 vilket även blev slutresultatet.

Härlig känsla för laget att vinna då det gått tungt i seriespelet denna säsong.

Det var en härlig gå i hela laget och det bidrar så klart till segern. Sedan var det en härlig inramning på läktaren vilket gjorde allt mycket roligare, tack alla.

Nästa match är mot Lomma borta  tisdagen 11/4 .

Sportlovsinnebandy
2023-02-13 08:24

 

Kom och prova på innebandy. Ta med egen klubba om du har. Det
går också att låna klubba på plats. Gratis. och drop-in.

 

Dag: 22, 23 & 24 februari
Tid:  11.30—13.00 (födda 2012, 2013, 2014)
14.00—15.30 (födda 2009, 2010, 2011)
Plats: Landskrona idrottshall

 

Arrangör: Landskrona Falcons

Herrar Division 1
Rickard Jacobsen ny assisterande herrtränare
2023-01-17 15:55, Herrar Division 1
Rickard Jacobsen. Foto: Ulf Bjarke

Falcons kan med glädje berätta att Falcons legendaren Rickard Jacobsen är ny assisterande tränare i herrlaget. 

 

Rickard spelade många säsonger i Falcons A-lag där han även var kapten. Han representerade även Helsingborg i SSL och spelade även i Schweiz.

 

Med sin stora rutin, erfarenhet och sitt stora Falconshjärta, kommer han hjälpa herrlaget i båset från och med torsdagens derby mot Helsingborg.

 

Avtalet sträcker sig säsongen ut.

 

Forza Falcons!

Damer Division 1
Vinst för Damlaget
2023-01-17 00:16, Damer Division 1
Seger jubel för Damlaget

Första segern för Damlaget bärgades borta mot Höllviken. Efter en tung period med förluster så var det en nystart och första matchen för året. Sjukdomar och annat gjorde att vi fick sätta in Ellinor Hudson i målet och 9 utespelare , inte de bästa förutsättningarna.


Vi spelade med stort hjärta och ett jätte stabilt försvarsspel hela matchen igenom där alla kämpade på för varandra.Första perioden slutade 0-0 då båda lagen skapade ett par lägen. Ett rättvist resultat så långt.

 

Andra perioden riv starta Höllviken med ett mål redan i första minuten. Repliken kom ganska omgående, endast 15 sekunder tog det för Hannah Nilsson att sätta 1-1. Höllviken hade en bra tryck de första delen av perioden dock så försvarade vi oss väldigt bra och Ellinor Hudson i målet fick jobba. 3 min innan paus så tog åter Höllviken ledningen. Vi repade snabbt mod och på ett fint anfall så lirkade Kajsa Månsson in 2-2. Perioden tog inte slut där utan 19 sekunder senare så sköt Hanna Johansson in 3-2 som stod sig till paus.

 

Hela laget gav allt i den sista perioden vi kämpade och slet hårt, dock så kvitterade Höllviken efter 6 min. Det skulle vara Falcons som skulle få det sista ordet i matchen, med 8 min kvar så bombade NovaLee Henriksson in 4-3. Höllviken försökte att trycka på i slutet men ett otroligt hårt arbetande Falcons höll undan vilket gjorde att vi tog den första segern. 
Så underbart skön vinst och ett jätte jobb av alla över hela matchen. Nu gäller det att fortsätta jobba på detta sätt det krävs om fler segrar skall bärgas.

Nästa match redan nu på fredag hemma mot Stanstad.

Falcons Innebandyskola - Kom och testa
2022-10-28 14:26
Innebandy - Världens roligaste sport!
 
Falcons innebandyskola för flickor och pojkar födda 2016 
 
Träningstider för säsongen 2022-23:
Måndagar kl. 18:00-19:00 i Landskrona idrottshall (Karlslundsvägen 10)
 
Kom och testa - Välkomna!
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer