SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Landskrona Falcons hemsida!
I över 30 år har vi sysselsatt Landskronas barn och ungdomar och är idag en av Landskronas största föreningar.

Vi har verksamheter för flickor, pojkar, juniorer, damer, herrar, funktionshindrade och bredd-/motionsgrupper.
Vi jobbar också aktivt för ett jämställt tänk och för att det skall finnas förutsättningar för ett livslångt idrottande. 

Mod och Hjärta! Forza Falcons!
Falcons Innebandyskola - Kom och testa
2022-10-28 14:26
Innebandy - Världens roligaste sport!
 
Falcons innebandyskola för flickor och pojkar födda 2016 
 
Träningstider för säsongen 2022-23:
Måndagar kl. 18:00-19:00 i Landskrona idrottshall (Karlslundsvägen 10)
 
Kom och testa - Välkomna!
Damer Division 1
Damlaget tar poäng borta mot Röke
2022-10-24 17:09, Damer Division 1
Malin Svanh blev poäng räddare mot Röke.

Damlaget har haft en tung inledning på serien , vi har spelat matcherna med varierande insatser. Vi har två storförluster i bagaget inför bortamatchen mot Röke.

 

Röke borta är alltid en tuff match. Vi gör en riktigt bra första period där vi spelar smart och har tålamod i spelet. Vi hamnar i underläge men visar prov på effektivt spel och straffar Röke fler gånger om, Malin Svanh och Hannah Nilsson gör tillsammans 3 mål , vi vänder på matchen och går till paus med en 3-2 ledning som även kunde varit mer då vi hade ett par vassa lägen i slutet.

I den andra perioden är det mer Röke, vi tappar lite positioner och gör ett par misstag som Röke straffade oss på. Röke vänder på matchen och går till paus med en 4-3 ledning.

Vi kommer starkt tillbaka i den sista akten som var en jämn period. Malin Svanh kvitterade till 4-4 halvvägs in i perioden. Resten av matchen var det en kamp om varje meter av banan. Matchen slutade 4-4, även efter en händelse fattig sudden, så fick båda lagen med sig en poäng, resultatet var rättvist sett till hela matchen.

 

Bra målvaktsspel och sedan ett starkt försvar och sedan med effektivt anfallsspel av hela laget gör så vi tar poäng.

Vi börjar hitta våra roller i laget och visar närvaro ut på banan, vi kommer vi fortsätta att utvecklas både som lag och individen. En stark insats av alla.

2022-10-22 09:32

Hej! 

Säsongen har startat med träningar, arrangemang och allt vad det innebär. Vi söker ett antal som känner att de kan tänka sig att engagera sig i vår arrangemangsgrupp, föräldrar, syskon, far eller morföräldrar. Det kan innebära att hjälpa till kring A lagsmatcherna, skånemästerskap och ungdomsavslutning. Att bistå med idéer, förbereda eller delegera, ju fler vi är att dela ju mindre jobb och mer hygge för alla. 

Vi vill även utöka vår marknadsgrupp där uppgifterna kan innebära att hjälpa oss synas utåt, kontakt med sponsorer och förbättra samarbete med andra föreningar osv. 

Kontakta Maria Zellen 0730- 627371 eller Fredrik Zellen  0702-749299

Herrar Division 1
Gustav Karmefors till Falcons
2022-10-20 10:25, Herrar Division 1
Gustav Karmefors ny i Falcons herrlag Foto:Express-Bild

Gustav Karmefors tar steget till Falcons

 

Landskrona Falcons herrkommitté arbetar vidare på föryngring av herrtruppen. Ut över att lyfta upp egna förmågor från egna led så försöker herrkommittén även komplettera med spelare från närområdet. I den förbindelse så kan klubben glädjande informera om att Gustav Karmefors ansluter till herrtruppen.  

Damer Division 1
Snöplig förlust för Damlaget
2022-10-04 17:21, Damer Division 1
2 målskytt Lotta Andersson

Det blev förlust i premiären för Damlaget i en jämn match. Det var första matchen för laget denna säsong , så det är lite svårt att veta var vi står, det med tanke på att vi har fått in många nya tjejer.

Höllviken hemma, ett lag som vann serien och även kvalspela till Allsvenskan.

 

Vi började matchen mycket bra  via två mål av Lotta Andersson så går vi fram till en tidig 2-0 ledning. Höllviken jobba sig in i matchen både reducera och kvittera. Med 2 sekunder kvar av perioden gör Novalee Henriksson 3-2 till Falcons.

 

2a perioden var Höllviken bättre inledningsvis och vänder på matchen, vi var inte riktigt på tårna och går bort oss. Vi lyfter vårt spel efter hand och jämnar ut matchen. Båda lagen skapar många målchanser utan att få till det, 3-4 inför sista.

 

3e perioden var ganska jämn, två bra målvakter höll siffrorna nere. Kajsa Månsson kvitterade till 4-4 halvvägs in i perioden. Det blev händelserik avslutning på matchen. Vi har ett par riktigt bra lägen att ta ledningen men med 28 sekunder kvar studsade bollen ner på en klubba och ställer en otroligt bra Sara Johnsson i målet. Lite snöpligt slut i en match som hade varit mer rättvist med delad pott.

 

Vi är otroligt nöjda med tjejernas insats med tanke de förutsättningarna vi har haft in för säsongen så gör alla en kanon match. Nu gäller det att fortsätta gnugga på detaljer i spelet för att nå nästa nivå.

Nyheter från våra lag
Damer Division 1, 24/10 17:09 
Herrar Division 1, 20/10 10:25 
F -07/-08, 09/10 22:17 
F -07/-08, 09/10 21:46 
F -09/-10, 06/10 10:18 
Damer Division 1, 04/10 17:21 
 
Sponsorer