SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Landskrona Falcons hemsida!
I över 30 år har vi sysselsatt Landskronas barn och ungdomar och är idag en av Landskronas största föreningar.

Vi har verksamheter för flickor, pojkar, juniorer, damer, herrar, funktionshindrade och bredd-/motionsgrupper.
Vi jobbar också aktivt för ett jämställt tänk och för att det skall finnas förutsättningar för ett livslångt idrottande. 

Mod och Hjärta! Forza Falcons!
Falcons nära att komma i mål!
2021-04-07 17:07
1985-klubben

Stötta Landskrona Falcons i arbetet att nå positivt eget kapital! 

 

Vi behöver hjälp med en liten knuff för att uppnå ett positivt eget kapital. Det är inte mycket som saknas för att vi ska komma i mål och därmed kunna blicka framåt med tillförsikt. Deadline för att uppnå tillräckligt med eget kapital är 30/4. Falcons sträcker ut en hand för att vi tillsammans kan lyfta oss till rätt sida det ekonomiska strecket och därmed kunna fortsätta fokusera på att utveckla ungdoms- och seniorinnebandyn i Landskrona!

Herrar Division 1
Inställd match för herrlaget
2020-10-28 10:25, Herrar Division 1
Inställd match

Givet de skärpta allmänna råd som Folkhälsomyndigheten beslutat om för Skåne län per den 27 oktober, vilka omfattar IBK Landskrona, så har Svenska Innebandyförbundet meddelat att IBK Landskronas bortamatch mot Mölndal ikväll har ställts in. 

Nytt speldatum kommer informeras inom kort, men troligen kommer det vara under perioden 18 november till den 17 december.

/Landskrona Falcons
Herrar Division 1
Första vinsten för säsongen
2020-10-27 13:19, Herrar Division 1
Falcons "stod pall" för trycket i sista perioden...... Foto: Ulf Bjarke

Första segern för säsongen


Det var en jämn och tuff match hela vägen fram till slutsignalen! Matchen börjar med att Pixbo Wallenstam tar ledningen med både 1-0 och 2-0 innan Jakob mycket elegant sätter dit en straff med några minuter kvar av första perioden. I andra perioden är det återigen Pixbo Wallenstam som gör första målet och går upp i en 3-1 ledning. Efter detta har Pixbo några fina lägen men Melvin spikar igen helt. Han står bland annat för en av de mest spektakulära räddningarna jag sett, då han på mållinjen får bort bollen som studsar bakom hans rygg. Sedan är det dags för Tobias att rätt och slätt vända på matchen genom att göra ett hattrick på under sju minuter. Vi går in med ledningen till tredje perioden, en ledning som laget lyckas hålla perioden ut genom riktigt bra försvarsspel och magiskt bra slit. Det var en viktig seger och nu gäller det att vi fortsätter på detta spår! 

Forza Falcons!


/#21 Karl Hansson

 

Damer Division 1
Andra raka vinsten för damlaget
2020-10-26 08:40, Damer Division 1
Mika Riviére gör 2 mål, andra matchen i rad.

Det blev 3 nya poäng för damlaget i borta matchen mot Willands IBK.

Matchen startade vi bra har kontroll på det mesta och Mika Riviére sätter 1-0 efter ett bra spel. Vi forsätter rulla boll och hemma laget drar på sig utvisningar vilket Lotta Andersson utnyttjar 2-0 halvvägs in i perioden. Vi skapar ett par lägen till men det blev Willands som reducerar med ett välplacerat skott innan paus.


Hemmalaget började spela med mer press i den andra perioden vilket gav många bra lägen till kontringar. Vi brände en hel del frilägen men tillslut så satte Mika Riviére 3-1 vilket även var paus resultatet.


Den sista perioden var allt annat än skönspel, det var mycket närkamper och hafsigt spel, mer vilja än kunnande. Vi dra på oss en 2+2 utvisning efter 8 minuter, som vi klarar av på ett ypperligt sätt. Lina Bergwall var stabil i målet och framför henne grymt starkt försvar. Det bli inte fler mål utan en rättvis seger då vi var det bättre laget i de 2 första perioderna.

 

Det är alltid skönt att ta 3 poäng när spelet blir som i denna match. Stort plus till laget som visade stort hjärta med enormt uppoffrande spel.

Herrar Division 1
Följ oss i Göteborg!
2020-10-24 09:20, Herrar Division 1
Spännande innebandymatch mot Pixbo
Följ oss i kampen om tre poäng

I dag beger sig herrlaget iväg till Göteborg för match mot Pixbo. Båda lagen står utan vinst än så länge, så det är två lag som är hungriga att få inkassera säsongens första trepoängare. När vi vänder hemåt i kväll så är det Falcons som ska ha dragit längsta strået och om ni vill följa oss i denna spännande match så är det bara att gå in på nedanstående länk och följa vidare instruktioner.
Nyheter från våra lag
Herrar Division 1, 15/04 14:58 
Innebandyskolan (IBS) - Pojkar (-14/-15), 22/03 20:44 
Innebandyskolan (IBS) - Pojkar (-14/-15), 15/03 22:23 
Innebandyskolan (IBS) - Pojkar (-14/-15), 10/03 08:57 
Innebandyskolan (IBS) - Pojkar (-14/-15), 15/02 10:23 
Innebandyskolan (IBS) - Pojkar (-14/-15), 26/01 17:30 
 
Sponsorer