SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Innebandy på skoltid

Landskrona Falcons samarbetar med följande skolor för att erbjuda innebandy på skoltid: 


Landskrona School of Sports 

Landskrona School of Sports är en grundskola för årskurs 4-9 där eleverna erbjuds att ha sin specialidrott på schemat 3 dagar i veckan. Dessa lektioner utgör ”Elevens val”. Eleverna kan välja mellan fotboll, ishockey, ridning, friidrott, innebandy, dans samt E-sport. 

 

Undervisningen sker av skickliga instruktörer från de klubbar som Landskrona School of Sports samarbetar med vilka är Landskrona Falcons, Malmö FF (MFF-akademin), IF Lejonet, Landskrona Ridklubb, IF Kronan, Landskrona Dansstudio och Area Academy. 

 

Läs mer på LASOS hemsida: http://lasos.se/ 

 

Instruktör för innebandyn på LASOS är Petri Manu från Landskrona Falcons 

Petris kontaktuppgifter: 

Mobil: 0703-837383 

 
Öresundsgymnasiumet 

På Öresundsgymnasiet Landskrona erbjuds både spets och bredd i utbildningen. Det är en kommunal gymnasieskola som har alla de resurser som behövs för att garantera en riktigt bra utbildning. 

  

Med ett dussintal program med spjutspetsinriktningar kan du dessutom kombinera dina yrkesmässiga och akademiska ambitioner med idrottssatsningar inom ramen för NIU, LIU och Idrottsprofil. 

 

 

Infofolder om innebandyn:  

 

Instruktör för innebandyn på Öresundsgymnasiet är Franko Gobic från Landskrona Falcons 

Frankos kontaktuppgifter: 

Mail: fralle@live.com  

Mobil: 0734-359977 

 
Sponsorer