Nya medlemmar har möjlighet redan nu att registrera sig till gruppen på föreningens hemsida www.falcons.se. Gå in under "Medlemskap" och följ stegen. Ange "P-09" som lag.
Referat: IBK Landskrona P09 - Åstorp/Kvidinge IBS P09/10
Åh full fart framåt!
2024-01-14 20:42

Falcons och Åstorp/Kvidinge hälsar publiken välkommen, efter det spelas en mycket bra match ut alla synvinklar.
Så pass bra att våra målisar hade det rätt chill, ja några få räddningar fick de ju göra...slutsignalen ljuder ljuv vinst 4-0
Vi sätter in ytterligare 3 poäng på banken...still going unbeaten!

2023-12-10 20:14

Vet inte riktigt vad vi egentligen pysslade med i första även om vi leder 3-2 när klockan ljuder paus
Sen taggade vi till och styrde upp, å ja det gav resultat, ett väldigt trevligt sådant 15-4
Välkomnar sjätte raka 3poängaren på kontot 🖤🦅🤍

Skickar en varm tanke till Osbys nr.27 vars nyckelben såg mindre bra ut efter att ha landat olyckligt

Referat: Förslövs IF P/F 09-11 - IBK Landskrona P09
Sänker tiden & Segersviten håller i sig
2023-11-26 16:39

Tidig morgon i Förslöv, under besöket hann vi med att matcha ett snabbt tempo, Q sätter sitt första mål, rädda en straff, sänka tiden för snabbast mål i Falcons
Aningen rörig match men vi gjorde det bra, båda målisarna var lysande i kassen.
Slutsignalen låter extra skönt när det står 2-5 och de 3 fina fina följer med hem till Landskrona och vi är fortfarande obesegrade i serien

Referat: Gantofta IBK P09/10 - IBK Landskrona P09
P09 kämpar hem ännu en vinst
2023-11-12 21:15

Söndagskväll i Gantoftas nya fina hall.
Våra motståndare bjöd på högt tempo från start och ligger på bra, vi spelar aningen rörigt och det klabbar lite men trots detta så matchar vi tempot, det ger utdelning. 0-1 och det ger oss energi och bättre fokus, kommer ett billigt mål bakåt (dock snyggt), vi samlar ihop oss och klämmer in 2 baljor till i första perioden. Andra och tredje perioden bjuder vi på ett mål, får ett bortdömt, släpper ett, klarar oss fint igenom två boxplay, gör 3 snygga och när slutsignalen ljuder står det 3-6
Insättning av de 3 goa poängen på kontot, ja tack!