Förstafemman

SERNEKE är en koncern inom bygg, anläggning och fastighets/projektutveckling. Bolaget startades 2002 och är redan en av Sveriges största byggkoncerner. SERNEKE har bred förankring i Västsverige med huvudkontor i Göteborg samt lokalkontor i Strömstad, Trollhättan, Alingsås, Varberg, Borås, Halmstad och Malmö. 


Uppdragsgivare är i första hand kommuner samt kommunala och statliga bolag. Dessutom har företaget många uppdrag för industri- och handelsföretag och fastighetsbolag.


Under 2013 omsatte bolaget omsätta ca 1,2 miljarder kronor. SERNEKE har planer att bygga Nordens högsta hus, Karlavagnstornet, på Hisingen i Göteborg.

Teamab Byggentrepenad

Vi är ett ungt kreativt byggföretag med lång erfarenhet och bred kompetens med säte i Landskrona. I alla våra moment strävar vi efter att vara professionella, kostnadseffektiva och miljömedvetna, utan att tumma på kvaliteten. Vi välkomnar nya som gamla kunder välkomna att kontakta oss.

SST NET Falcons Guld

Fysiken

Fysiken Sport & Motionscenter har arbetat framgångsrikt med friskvård i över 15 år! På våra två anläggningar i Landskrona har vi hjälpt många människor till ett bättre och friskare liv och därför vågar vi sticka ut hakan och påstå att vi nu är stadens främsta träningsaktör. Oavsett om du är träningsvan eller nybörjare, gammal eller ung, så hittar du garanterat något ur vårt breda utbud av motionsformer som passar just dig. Som medlem har du förmånen att kunna träna på två anläggningar, båda med varierande utbud och miljö men med samma höga känsla av komfort och kvalité samt ett varmt och professionellt bemötande av välutbildad personal. Utöver anläggningarna på Parkgatan och Stenorsvägen har du också, som medlem, möjlighet att träna på ytterligare 100 gym runt om i landet, genom ett särskilt respass som du kvitterar ut i receptionen.

SST NET Falcons Silver

akea står för betydande erfarenhet och yrkeskunnande inom anläggnings- och kabelbranschen. Grundarnas mångåriga erfarenhet av arbete i ledande befattningar inom anläggnings- och kabelbranschen innebär att vi har ett fantastiskt nätverk med såväl kunder som leverantörer.


Vi utför dels omfattande uppdrag som löper kontinuerligt över längre tid, dels med projekt av varierande storlek. Därför är akea en optimal samarbetspartner inom anläggning och kabel.


akea verkar i södra Sverige och har kontor i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Ängelholm, Ystad, Landskrona och Bromölla förutom enskilda platskontor som växlar hela tiden.

Gummicentralen Hedin AB har sedan 1944 servat Kävlinge och omnejd med alla kategorier av däck. Joakim Hedin är tredje generationen Hedin, och tillsammans med Ewa, Bror och Lasse är vi här för att hjälpa er med allt som gäller däck, fälg, hjulinställning och annat.

Gummicentralen Hedin AB har verkat för en säkrare trafik i över 70 år.Vi har en mycket hög säkerhetsstandard och välutbildad personal som mer än gärna hjälper er med frågor. Gummicentralen Hedin ställer alltid upp för er!

SST NET Falcons Brons

COOP Forum Landskrona

I Coop är det du som äger. När vi är många har vi också möjlighet att gå samman och påverka pris och kvalitet. På så vis slipper vi dyra mellanhänder, kostnader för reklam och kan välja att pressa priset eller handplocka extra fina varor. Vår mjölk är ett bra exempel – den både smakar gott och är nyttig plus att den är billigare än mjölkgrannen på samma hylla. 

JKAB Arkitekter startade som företag sin verksamhet 1996. Lars Jongård samlade då ett antal personer med stor erfarenhet och entusiasm. Alla hade på något sätt arbetat ihop. Och han visste att det skulle fungera.
Idén utöver det rent arkitektoniska var att man skulle erbjuda helheten. Projektledning och funktionalitet var viktiga begrepp. Detta i kombination med ett ekonomiskt ansvarstänkande för kunden blev grunden till affärsidén.


Under åren har bl.a. utvecklats ett stort kunnande inom industrifastigheter och då med inriktning på logistik. Nyfikenhet och kunnandet hos Lars Jongård och medarbetarna gör att framtiden ses som en stor utmaning.

JKAB Arkitekter tänker på helheten. Att arbeta nära våra uppdragsgivare är en självklarhet. Målet är att vara med från idéstadiet som professionella diskussionspartners till färdig byggnad/ fastighet. Genom att anpassa oss till beställarens ekonomiska förutsättningar skapas en intressant arkitektur som tar hänsyn till funktionalitet, estetik och det ekonomiska slutresultatet. Stor blandad erfarenhet och kunskap av både skapandet och projektledning gör att vi ser de flesta uppdrag som intressanta utmaningar.

KLIPPANS BUSSTRAFIK bildades 1979 av Thommy Hansson och Roger Ahlin.  Företaget startade upp sin verksamhet med 2 bussar och utförde mest skolresor. Idag har företaget 10 st. anställda + extra personal.  Bussparken har vuxit till 14 st, numera har KLIPPANS BUSSTRAFIK endast en ägare, Thommy Hansson.


År 2004 blev Thommy Hansson utsedd till Årets Företagare i Klippan.


Samtliga av våra chaufförer är mycket erfarna och besitter en stor kunskap och professionalism. Serviceminded och know-how är två ledord som alltid finns med hos våra piloter.

PRENAD har funnits länge på marknaden. Och föryngras ständigt. PRENAD startade redan 1975 i Malmö, som ett elteknikföretag.

Idag har vi vuxit till ett av Sydsveriges ledande installationsföretag inom såväl el som VVS. Vi bedriver installationsverksamhet inom entreprenad och service - med ett kunnande som är unikt i branschen.

I samarbete med våra ägare Bravida Sverige AB m.fl. erbjuder vi också kostnadseffektiva lösningar inom ventilation och kylteknik.
SST NET Falcons sargsponsorer

Preconal AB

Konstruktiva energieffektiva lösningar i aluminium & glas, rationella tillverkningsmetoder, effektiva montage. Marknadens bredaste produktsortiment.

 

Fire Safety Design AB

FSD är ett utpräglat konsulterande företag med kompetenser inom brandskydd, riskhantering, krishantering och tunnelsäkerhet. Vi arbetar med att utforma säkerheten i samhället så att liv, egendom och miljö skyddas på ett kvalificerat sätt.


Hyr In i Ängelholm AB - Ditt personliga maskinförråd!

Hyr alla typer av maskiner för både stora och små projekt. Hos HYR IN får du en kombination av kompetens, kvalitet och personlig service till rätt pris. Låt oss bli ditt personliga maskinförråd, tillsammans skapar vi bättre förutsättningar för lönsamma affärer. Enkelt, ärligt, prisvärt!


Dennis Maskinuthyrning AB

Dennis Maskinuthyrning är din lokala uthyrare i nordvästra Skåne. Vi finns i Landskrona, Helsingborg N, Helsingborg S, Höganäs, Kävlinge och Åstorp. I vår maskinpark finner du det mesta inom bygg, anläggning och industri. Får du bekymmer med en trasig hydraulslang kan vi hjälpa dig med allt från en ny slang till att ersätta den olja som runnit ut. Vi är återförsäljare åt Specma Hydraulik och Preem Petroleum AB. Vårt motto är att du som kund skall få rätt hjälp i rätt tid, vare sig det gäller hyra av maskiner, eller att få pressat en ny hydraulslang. Service är inget vi prutar på. För arbetsmiljöns skull och för vår kära natur har vi naturligtvis miljövänliga bränslen i våra maskiner med förbränningsmotorer, vare sig det gäller diesel- eller bensinmotorer.


Måleri & Interiör i Landskrona AB

Behöver man hjälp med att måla om i sitt hem kan det många gånger kännas stressande att lämna över sitt hem i någon annans händer, vi är en professionell målerifirma och vi strävar alltid efter att leverera bästa tänkbara service och resultat av högsta kvalitet. För oss är det väldigt viktigt att du som kund är nöjd, vi vet att noggrannhet ger bästa resultat. Kvaliteten sitter i detaljerna. När du behöver en professionell målare i Landskrona, tveka inte att kontakta oss. Vi är experter på måleri!


All-Elektro AB

All-Elektro startades 1971 av Olle Lundahl, Leif Möller, Hans Sjölin och Rolf Olsson. Företaget har sedan starten präglats av ägarnas höga kompetens inom tillverkningsindustri och frystekniska anläggningar.1993 tog Hans Sjölin och Rolf Olsson ensamma över verksamheten och drev därefter företaget vidare framgångsrikt. Tidigt på våren 2011 valde Hans Sjölin och Rolf Olsson att sälja All-Elektro AB till Görgen Jönsson och Martin Strandberg.

Bolagets anor sedan 1971 är idag bevarade med den hantverkstradition yrket innebär. Nya områden har utvecklats inom teknikområden så som säkerhet, automation och data. Vi fortsätta att ta till oss ny teknik med fördel för våra kunder. 

SST NET Falcons ungdomssponsorer

Yara

Yara är ett internationellt företag som specialiserat sig på kväveprodukter. Yara erbjuder lösningar för ett hållbart jordbruk och en god miljö. Våra växtnäringsprodukter och gödslingsråd bidrar till att producera den mat som behövs för världens växande befolkning. Våra produkter och lösningar för industrisektorn ger minskade utsläpp, förbättrad luftkvalitet och bidrar till en säker och effektiv drift.


Jobsab AB

JOBSAB har sedan 1981 levererat rörinstallationer inom gas, hydraulik och industriinstallationer. Sedan 2004 har vi utfört VS-installationer i Landskrona-Helsingborg-Lund-Malmö regionen. JOBSAB projekterar, förtillverkar, svetsar och installerar rörsystem för alla förekommande media. Förtillverkning sker i vår verkstad, där vi bland annat har utrustning till att utföra rörbockning, svetsning och rengöring av både gassystem och hydrauliksystem. 

Med hög kompetens förverkligar vi våra kunders önskemål!


Emrahus AB

Emrahus resa började 2006 som en husleverantör med fokus på energieffektiva och väldesignade kvalitetshus för den Svenska marknaden. 2008 tog vi, som enda husleverantör i Sverige, stolt steget och lanserade våra Passivhus som typhus. Fyra av våra kataloghus har vunnit det prestigefyllda design- och miljöpriset Green Dot Awards.

Emrahus mål är inte att bli störst utan att vara ett företag med närhet till kund och med starkt fokus på att hela tiden ligga längst fram när det gäller energieffektiva småhus. Denna satsning har resulterat att vi våren 2010 byggde Sveriges hittills tätaste hus med vår Villa Atrium i Borlänge och att vi 2011 kom 1:a i Energimyndighetens och Passivhuscentrums översikt över småhusmarknaden gällande värmeförluster genom klimatskalet. Ett tätt hus med bra isolering och få köldbryggor är nyckeln till ett energieffektivt hus.


SST NET Falcons sportpartners

UNIHOC är vår materialleverantör och samarbetar med många klubbar och landslag runtom i världen.

 

Yesterday

UNIHOC was started in 1972 by Carl Åke Ahlqvist in Gothenburg, Sweden. Some years earlier, he invented floorball in Sweden by importing plastic hockey sticks for indoor playing. By this man, floorball and UNIHOC were launched side by side, making us the first and still existing floorball brand in the world. Our knowledge of the history of the sport is important and valuable for us in our daily work.

 

Today

UNIHOC is the world leading manufacturer of floorball equipment today. With customers in more than 60 countries the brand UNIHOC is the worlds largest floorball brand. UNIHOC stands for quality, design and development. We are always aiming to creating the perfect product. UNIHOC is the brand that is always searching for the latest innovations and that is what we will continue to do in the future as well.

 

Tomorrow

UNIHOC is always aiming for improvement, and the future looks bright and interesting. Right now we have some interesting new product areas in our pipeline which will take the sport even further, and provide our product range with a wider set of products

SST NET Falcons samarbetspartners

Kullaflyg

Vår uppgift är att genom låga priser öka resandet och därigenom öka regionens utvecklingsmöjlighet. Din uppgift är att flyga med Kullaflyg. Genom konkurrens kommer regionen att utvecklas!

 

Sandvångens Blommor

Det är Susanne på Sandvångens Blommor som står för de fina blomsterbuketterna som delas ut till matchens lirare i de båda lagen då våra seniorlag spelar hemmamatcher.


Landskrona Reklamfabrik - Vi är ett modernt tryckeri, med blicken riktad framåt, dessutom har vi en mångårig erfarenhet från den grafiska branschen. Inget är främmande, små eller stora upplagor, allt är välkommet. Har Ni ett jobb, som Ni är tveksamma om vart eller hur, Ni skall få det utfört, Ring oss ! 0418-256 00 Ni har troligtvis kommit rätt! Vi finns i moderna, ändamålsenliga lokaler och våra maskiner är lämpade för att trycka på de flesta material.

 

Tress AB

Tress är ett av landets ledande företag vad gäller lek-, motorik- och idrottsutrustning. Vi lagerhåller över 4500 kvalitetsprodukter för omgående leverans.  Tress erbjuder det mesta av det bästa inom skolidrottsmaterial, förskoleutrustning, näridrottsplats, klubb- och föreningsprodukter, gymnastikmaterial, simutrustning, omklädnings- och förvaringsmaterial och sjukgymnastik/rehab. Våra ledord är hög kvalitet, säkra leveranser och bra service.
Alla våra produkter uppfyller gällande krav för säkerhet, kvalitet och miljö. Produkterna är godkända med CE-märkning eller TüV-märkning beroende på användningsområde. Med en nära kontakt till våra leverantörer kan vi utveckla och förbättra produkter tillsammans med kunden för att ta fram det som efterfrågas. Med vår välorienterade personal kan vi hjälpa kunden till ett optimalt val av produkter till rätt användningsområde.


DataPryl.se

Vi har idag varit i branschen sedan hösten 1995 & har sett både negativa & positiva trender i denna bransch.
Det negativa har varit att se företag som säljer på kunderna varor som de absolut inte behöver & att de lockar kunder till sina butiker med kampanjvaror som inte finns.

Det positiva har varit då kunden tackar en eftersom varan han/hon köpt hjälpt till med det som var viktigt.
Under 90-talet stod vi i stora lokaler, flera tusen produkter i lager & många anställda. Idag är vi en totalleverantör med försäljning på Internet & företagsförsäljning i Landskrona med omnejd samt butik på Storgatan 27 i centrala Landskrona med tillgång till över 400 tusen produkter & vi utför allt inom service.

Vi ser till att varorna levereras från grossist/distributör direkt hem till kunden. Vi utvecklas hela tiden med fler produkter & leverantörer. Vi vill först & främst att kunden får det han/hon söker, men vi kan även hjälpa till att rekommendera vad som behövs. Vi säljer idag produkter från de flesta Nordiska grossister/distributörer.


Rhodos Pizzeria

"Landskronas godast pizzor!" Ja, det är bröderna Dikmens slogan och självklart sponsrar man SST NET Falcons med pizzabollar i samband med seniorernas hemmamatcher. De tre första målskyttarna i hemmalaget kastar upp bollar till publiken som kan växlas in mot en valfri pizza på Nygatan 14.


Papperstidningen

Papperstidningen Landskrona går ut till cirka 25 000 hushåll och företag i kommunen samt angränsande orter och Papperstidningen Svalövsbygden till cirka 9 500 hushåll och företag i kommunen samt Ekeby. Papperstidningarna satsar på aktuella reportage, sport, tester, sidor för familjen, motor, jobb och allt som berör människorna och företagen på en lokal nivå. Ambitionen är att verka nära, vara nära och återge det nära. Bolaget bakom tidningarna drivs kollektivt, med själ och hjärta i bygden.


 
Förstafemman
 
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners