Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Landskrona Falcons hemsida!
I över 30 år har vi sysselsatt Landskronas barn och ungdomar och är idag en av Landskronas största föreningar.

Vi har verksamheter för flickor, pojkar, juniorer, damer, herrar, funktionshindrade och bredd-/motionsgrupper.
Vi jobbar också aktivt för ett jämställt tänk och för att det skall finnas förutsättningar för ett livslångt idrottande. 

Mod och Hjärta! Forza Falcons!
Landskrona Falcons har haft årsmöte.
2020-07-03 09:08

Årsmöte

 

Falcons höll förra veckan sitt årsmöte och glädjande kunde styrelsen informera om att verksamheten utvecklas positivt. Sammanfattat kan säsongen 2019/20 stolpas upp med:

 

1. Föreningen fortsätter att växa och tillströmningen av ungdomar, både för pojkar och flickor, var god. Antalet nya medlemmar ökade fortsatt i de yngre åldrarna på Grön- och Blå nivå och Falcons kan stoltsera med ungdomsgrupper hela vägen uppåt från innebandyskolan och till tonåringarna. Inom några år kommer föreningen ha lag i samtliga ungdomsåldrar. 


2. FFA och FFA-Kidz (Falcons för alla) växer kraftigt och under året har det genomförts ett antal sammankomster med matcher där lag från hela Skåne deltagit.


3. Seniorverksamheten fortsätter att leverera fina resultat. Damlaget kom på en meriterande tredjeplats och spelade till sig en final i Skånemästerskapen. Herrlaget vann sin division 2serie och avancerade till division 1. 


4. Ekonomiskt så arbetar Falcons fortsatt metodiskt för att bygga upp sina likvida medel och hantera sin balansräkning. Tack vare god kostnadskontroll och allas gemensamma ansträngningar med att få in intäkter till föreningen, så skapades ett tydligt positivt resultat. Dock är det av yttersta vikt att denna resultatutveckling fortsätter, så att det egna kapitalet återställs och når upp till de av förbundet stipulerade minimumnivåerna. Falcons kommer därför under hösten att återkomma med förslag på aktiviteter, där vi alla, tillsammans kan bidra och få verksamheten att fortsätta utvecklas positivt.

 

Avslutningsvis så avslutades årsmötet med att rikta ett stort tack till alla ledare som gör ett fantastiskt arbete ute i hallarna med att utveckla och stimulera ungdomarna. 

 

/Styrelsen  

Herrar Division 1
Calle Hermansen klar för ännu en säsong
2020-05-18 08:46, Herrar Division 1
Centern Calle Hermansen klar för division 1 Foto: Express-Bild

Calle Hermansen fortsätter i Falcons!


Landskrona Falcons herrlag avancerade i våras till division 1 och blickar nu framåt mot den kommande säsongen. I arbetet med att sätta samman truppen inför återkomsten till innebandyns finrum, kan herrkommittén glädjande meddela att centern, Calle Hermansen, är klar för ytterligare en säsong i den svarta dressen. 

Damer Division 1
NovaLee tar steget upp i Damlaget
2020-05-16 09:55, Damer Division 1
NovaLee Henriksson.

NovaLee Henriksson flyttas upp till Damlaget. NovaLee har spelat 9 år i Falcons ungdoms lag när hon nu tar detta steg. Hon har en härlig vinnarskalle och teknik vilket kommer att hjälpa henne inför denna säsong. Det är spännande och roligt att plocka upp spelare från det egna leden, det skall bli intressant att följa henne i år. NovaLee har skrivit ett fler års avtal med Falcons.


Det är en glädjande information från Falcons Damlag att gå ut med. Du tar nu steget upp till Damlaget, hur känns det.


Det känns extremt spännande att äntligen få uppfylla drömmen att få vara en del av detta fantastiska lag.


Beskriv dig som innebandy spelare.


Jag skulle säga att jag är en väldigt spelteknisk spelare som läser av spelet bra, sedan gillar jag även att skjuta.


Du har haft en positiv utveckling de senaste åren i JAS laget.

Vilka förväntningar har du in för denna säsong på dig själv och laget.


Jag hoppas och tror såklart att jag kommer att utvecklas och bli en bättre spelare på alla sätt och framför allt med tempot. Det finns så mycket kvar att lära. För lagets del så hoppas jag såklart att det kommer att var en bra säsong där vi krigar på den övre halvan.


Vi alla i föreningen önskar dig NovaLee och laget lycka till med den kommande säsongen.


Herrar Division 1
Johan Immerstrand klar för tre år
2020-05-15 13:35, Herrar Division 1
Johan Immerstrand redo för division 1-spel Foto: Ulf Bjarke

Johan Immerstrand klar för ytterligare tre år!


Landskrona Falcons herrlag avancerade i våras till division 1 och blickar nu framåt mot den kommande säsongen. I arbetet med att sätta samman truppen inför återkomsten till innebandyns finrum, kan herrkommittén glädjande meddela att backen, Johan Immerstrand, är klar för ytterligare tre år i den svarta dressen. 

Damer Division 1
Emma Mannfolk till Falcons
2020-05-15 09:15, Damer Division 1
Emma Mannfolk

Det är med stor glädje att vi presenterar Emma Mannfolk som ny spelare för Falcons Damlag. 

Emma kommer från Häljarp SK där hon i år tagit stora kliv med sin innebandy. Vi tror att  Emma kommer att fortsätta att ta stora steg  som spelare här i Falcons. Det kommer att bli intressant att följa hennes utveckling den kommande säsongen. Emma har skrivit ett fler års avtal med Falcons.


Det är en glädjande information från Falcons Damlag att gå ut med. Du har valt att lämna din moderklubb och skriva på för Falcons.


Ja det ska bli spännande. När jag fick chansen att provträna kände jag att det kunde vara dags för en ny utmaning.


Beskriv dig som innebandy spelare.


Jag ser mig själv som en spelare som gillar att skjuta. Annars skulle jag säga att jag har en bra inställning, gillar tuffa matcher och hatar att förlora.


Vilka förväntningar har du in för denna säsong på dig själv och laget.


Mina förväntningar inför säsongen är att jag ska fortsätta min utveckling och komma in bra i truppen. Lagmässigt hoppas jag såklart att vi ska komma så högt upp i tabellen som möjligt.


Du har fått en positiv utveckling förra säsongen med spel i HSK damlag och det gemensamma JAS

laget vi hade HSK/Falcons.


Jo, jag kände att framför allt efter jul och framåt lossnade spelet lite för mig och jag tog några kliv både i Häljarps damlag och i JAS-laget. 


Vi alla i föreningen önskar dig Emma och laget lycka till med den kommande säsongenNyheter från våra lag
F -09/-10, 30/07 15:01 
F -09/-10, 13/07 14:49 
F -09/-10, 05/06 13:23 
F -09/-10, 28/05 14:59 
Herrar Division 1, 18/05 08:46 
Damer Division 1, 16/05 09:55 
 
Sponsorer