Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Landskrona Falcons hemsida!
I över 30 år har vi sysselsatt Landskronas barn och ungdomar och är idag en av Landskronas största föreningar.

Vi har verksamheter för flickor, pojkar, juniorer, damer, herrar, funktionshindrade och bredd-/motionsgrupper.
Vi jobbar också aktivt för ett jämställt tänk och för att det skall finnas förutsättningar för ett livslångt idrottande. 

Mod och Hjärta! Forza Falcons!
Peab fortsätter sitt samarbete med Landskrona Falcons!
2019-07-04 15:57

Peab fortsätter sitt samarbete med Landskrona Falcons!

 

Peab är ett renodlat bygg- och anläggningsföretag. I koncernen finns hela den kedja av produktionsresurser som krävs för att klara av byggprocessen från ax till limpa.

 

Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden.

 

”Våra kärnvärden är Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga, detta känner vi stämmer väl överens med Landskrona Falcons värderingar med plats för alla vilket inte minst visas genom FFA, Falcons För Alla. Det är därför Peab som Nordens samhällsbyggare vill fortsätta att stötta Landskrona Falcons i sitt fortsatta arbete som en stark lokal samhällsbyggare.”

Morgan Palmgren - Peab

 

”Fantastiskt skoj att Peab vill fortsätta stötta klubbens verksamhet. Peab har sen tidigare uppmärksammat vår breda verksamhet, där vi erbjuder något för alla, på lika villkor. Verkligen skoj att detta hårda arbete uppmärksammas. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Peab.”

Tony Christensen - Landskrona Falcons


Herrar Division 2
Träningsmatch för Landskrona Falcons herrlag ikväll
2019-06-27 12:02, Herrar Division 2
Patric Johansson och Falcons herrlag spelar första träningsmatchen ikväll.

Landskrona Falcons herrlag börjar närma sig halvtid på försäsongen och man avslutar första halvan med en träningsmatch mot IBK Lund hemma i Borstahusens IH kl 19.30 i kväll.


Laget har startat en nysatsning med bla ökad träningsdos, under ledning av den nygamla tränaren Patric Johanssons ledning. 


Ett mycket spännande steg som vi alla ser fram emot att få följa.

 

Vi fick en pratstund med coach Patric Johansson.


Herrar Division 2
Robin Rolf klar för Falcons
2019-06-20 13:23, Herrar Division 2
Robin Rolf i Falcons!

Robin Rolf tar steget till Falcons!


Herrkommittén fortsätter sitt arbete med att sätta samman truppen för resan uppåt i seriesystemet. Gensvaret från gruppen på vår presenterade färdplan rörande målsättning, träningsinriktning, truppbygge etc har varit mycket positiv och vi har nu i princip förlängt med samtliga spelare. Ut över detta så har Falcons landat ett riktigt härligt nyförvärv i Robin Rolf som närmast kommer från Åstorp/Kvidinge.


Varmt välkommen, Robin!

MAX fortsätter sitt samarbete med Landskrona Falcons!
2019-05-26 14:11

MAX Burgers AB fortsätter sitt samarbete med Landskrona Falcons!

 

Idag har vi glädjen att meddela att MAX Burgers AB väljer att fortsätta sitt samarbete med Landskrona Falcons!


MAX är Sveriges äldsta och mest omtyckta burgarkedja. Vi startade redan 1968. Först fem år senare gjorde vår kollega från USA entré. Ambitionen är den samma som för 51 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna.


”Vi är mycket nöjda med att MAX valt att fortsätta sitt samarbete med oss. Det visar på att det klubben gör är rätt och att det uppskattas av det lokala näringslivet, något som är mycket viktigt för hela Landskrona. Vårt arbete med att vara en klubb för alla fortsätter och det är glädjande att MAX delar dessa värderingar.”

Tony Christensen – Landskrona Falcons

 

”Att förlänga var självklart för oss, vår restaurang har fått en riktigt bra start i Landskrona och jag tror samarbetet med Falcons varit en bidragande faktor. Det känns alltid bra att kunna fortsätta få ge tillbaka till det lokala föreningslivet, det är väldigt viktigt för oss på alla orter vi finns etablerade på”.

Rasmus Lagren - Vice LMA Sverige på MAX Burgers


Herrar Division 2
Calle Hermansen tar steget upp i herrlaget!
2019-05-22 15:37, Herrar Division 2
Calle Hermansen ingår numera i H2!

Calle Hermansen tar steget upp i herrlaget!


Herrkommittén fortsätter sitt arbete med att sätta samman truppen för resan uppåt i seriesystemet. Gensvaret från gruppen på vår presenterade färdplan rörande målsättning, träningsinriktning, truppbygge etc har varit mycket positiv och vi kan i dag glädjande meddela att Calle Hermansen tar steget upp till herrlaget. 


Härliga nyheter, Calle!

Nyheter från våra lag
F8/F9 (-09/10), 24/06 13:02 
Herrar Division 2, 20/06 13:23 
F8/F9 (-09/10), 16/06 15:19 
F8/F9 (-09/10), 10/06 12:23 
F8/F9 (-09/10), 27/05 08:09 
 
Sponsorer