Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nu börjar kvalet!
2018-04-05 11:03
Foto: Express-Bild
I kväll drar kvalet till herrarnas divison 3 igång och där har vi vårt H4-lag som tillsammans med Emmaljunga GOIF, Frosta IBF, IBK Höllviken och Lomma FBC gör upp om tre platser i trean. Falcons börjar med bortamatch mot Frosta i kväll, matchstart 20:00 i Höörs Idrottshall.

Vi fick oss ett litet snack med Falcons Pontus Nielsen om uppgiften som väntar våra grabbar.

 

Hur är stämningen i laget inför det stundande kvalet?

- Jo, det är alltid bra stämning i laget och man kände på sista träningen i tisdags att alla spelare är taggade och sugna på att visa vad vi går för.

 

Är alla tillgängliga för spel?

- Så gott som. Det är frågetecken på några men jag är säker på att de som finns med i laguppställningen i kväll är supertaggade och kommer att ge järnet.

 

Vad vet du om Frosta och deras spel? Hur ska ni ta er an dem?

- Inte så mycket längre men det jag kommer ihåg från första säsongen i H4 när vi mötte dem, är att de sprang mycket. De hade några spelskickliga spelare och satte hög press tidigt så det viktiga för oss är att våga spela vårt spel och klara av att spela oss ur deras första press. Vi ska verkligen kämpa tillsammans som ETT lag och då ska det nog kunna bli en trevlig torsdagskväll i Höör.

 

Har du nån hälsning till alla Falconsfans som följer er?

- Jag förstår om folk inte har möjlighet att tas sig till Höör i kväll men jag hoppas vi ses i IH på tisdag och torsdag kväll nästa vecka. Vi behöver allt stöd vi kan få!

 

Stort lycka till i kväll och i resten av kvalspelet!

- Tack så mycket! Det här ska bli riktigt skoj!

 
Sponsorer